8 syytä miksi kannettava XRF-analysaattori sopii metalliseosten mittaukseen

Kannettava XRF-analysaattori antaa jokaiselle alkuaineelle yksilöllisen sormenjäljen. Se on tarkoitettu erityisesti sellaisiin tilanteisiin, jossa välitöntä kemiallista dataa tarvitaan, jotta voidaan päättää seuraavasta toimenpiteestä (esim. metallien kaupassa osto- tai myyntihinta). 


Miksi kannettava XRF-analysaattori sopii niin hyvin metalliseosten mittaukseen?

Kokosimme tähän 8 syytä, miksi kannettava XRF-analysaattori sopii erittäin hyvin juuri metalliseosten mittaukseen:

miksi-kannettava-xrf-sopii-metalliseosten-mittaamiseen-niin-hyvin-1

1. Laite on helppokäyttöinen, joten se on helppo opettaa uusille henkilöille ja vaivaton käyttää.

2. Laite on nopea, joten lyhyessä ajassa voidaan mitata paljon näytteitä (alustavat tulokset muutamassa sekunnissa). Voit tunnistaa esimerkiksi rosterin (SS304) ja haponkestävän (SS316) alle kahdessa sekunnissa.

3. Laitteella pystyy mittaamaan hyvin erikokoisia ja -muotoisia näytteitä. Näytteen ei siis tarvitse peittää koko mittausikkunaa.

4. Labra-XRF:ään verrattuna erittäin edullinen hankkia ja käyttää. Laitteen voi myös vuokrata käyttöönsä muutamalla satasella.

miksi-kannettava-xrf-sopii-metalliseosten-mittaamiseen-niin-hyvin-25. Samalla laitteella voidaan mitata 25-33 alkuainetta samanaikaisesti eli käytännössä kaikki metalliseoksen seosaineet (paitsi hiili C).

6. XRF on ainettarikkomaton menetelmä eli analyysikohtaan ei jää minkäänlaista jälkeä, eikä näyte vaikutu mittauksesta millään tavalla

7. XRF-analysaattorit on tarkoitettu käytettäväksi pääasiassa kenttätyössä, joten ne kestävät hyvin erilaisia, ympäristöolosuhteita, kuten pakkasta, kuumuutta ja sadetta sekä pölyä

8. Tiedonsiirto sujuu langattomasti bluetoothilla tai wifillä. Toki halutessaan voi käyttää myös USB-johtoa.

 

 

 Mikäli haluat lisätietoa tuotteistamme, ota yhteyttä tiimiimme tästä:

 Ota-yhteytta

 

 

Topics: xrf-analysaattori xrf holger hartmann Niton XRF-analysaattori Metallin tunnistus metalliseosten mittaus