Etsimme huoltoteknikkoa Tampereelle

Toimintamme laajentuessa etsimme huoltoteknikkoa analyysilaitehuoltoomme Tampereelle.

Meistä

Holger Hartmann Oy kuuluu Skandinavian laajuiseen Ege Group konserniin, jolla on yhteensä 14 tytäryhtiötä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Yritys on erikoistunut kentällä haastavissa olosuhteissa sekä laboratoriossa käytettäviin mittalaitteisiin ja koneisiin. Toiminta on jaoteltu kolmeen asiakaskokonaisuuteen; Teollisuus, Turvallisuus ja Kierrätys. Kaikilla näillä on yhteistä se, että ne tarvitsevat toimivia ratkaisuja käytettäväksi kenttä- tai laboratorio-olosuhteissa. Holger Hartmann Oy toimittaa esimerkiksi Niton XRF-analysaattoreita ja Spectron analyysilaitteita materiaalintunnistukseen sekä Rapiscan Systems läpivalaisulaitteita turvallisuuden tarpeisiin.

 

Mitä etsimme?

Työtehtäviin kuuluvat alkuvaiheessa asiakkaiden XRF-analyysilaitteiden kalibroinnit, määräaikaishuollot ja huoltojen raportoinnit toimipisteessämme Tampereen Epilässä.

Lisäksi tehtäviin kuuluu myös asiakaspalvelua teknisen tuen muodossa puhelimitse ja sähköpostitse. Työtä tehdään kolmen hengen huoltotiimissä. Valitulla henkilöllä on mahdollisuus laajentaa työnkuvaa myös laitekorjauksiin ja mahdollisesti myös huoltotyöhön asiakkaiden luona työkokemuksen ja oman osaamisen karttuessa.

Työtehtävään annetaan kattava perehdytys. Etsimällämme henkilöllä on ammattitutkinto laitekorjauksiin soveltuvalta alalta, kuten esimerkiksi elektroniikka-asentaja ja jonkin verran työkokemusta.

 

Mitä haluamme sinulta?

  • Hyviä elektroniikan perustaitoja sekä halua ja kykyä oppia jatkuvasti uutta
  • Sorminäppäryyttä
  • Teknisen dokumentaation ymmärtämistä
  • Hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kykyä toimia myös itsenäisesti ja oma-alotteisesti
  • Pitkäjänteisyyttä, keskittymis- ja ongelmanratkaisukykyä
  • Microsoft Excelin sujuvaa hallintaa
  • Englannin kielen vahvaa hallintaa, erityisesti tekninen sanasto
  • CRM järjestelmän käyttökokemus on plussaa
  • B-ajokortti on eduksi

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän huipputiimissä teknisesti laadukkaiden analyysilaitteiden parissa. Työsuhteen alussa on kuuden kuukauden harjoittelujakso, jonka jälkeen työsuhde jatkuu toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Pasi Ylinen.

Hänet tavoittaa puhelinnumerosta 010 526 3987 arkipäivisin aikavälillä 14.00.-15.00.

 

Tästä pääset lukemaan lisää työpaikasta ja hakemaan sitä:

Lue lisää ja hae työpaikkaa

 

Topics: holger hartmann