Proceq

Equotip 550 metallin kovuusmittari

Kovuusasteikot

Mittaustulosten automaattinen muuntaminen kaikille yleisimmille kovuusasteikoille (HV, HB, HRC, HRB, HRA, HS, Rm)

Kaksi menetelmää samassa laitteessa

Equotip yhdistää kaksi menetelmää (Leeb ja Rockwell) samaan laitteeseen, joilloin pelkästään mittapäätä vaihtamalla ja lisävarusteilla voidaan mitata laaja skaala erityyppisiä näytteitä.

Laaja valikoima tarkkoja testipaloja

Proceq valmistaa ja toimittaa laajan valikoiman eri kovuusasteella olevia testipaloja jokaiselle Leeb iskulaitteelle laitteen tarkastusta varten.

Metalleja, komposiitteja, kumia ja kiveä

Leeb-iskulaitteella mitataan pääasiassa metallien kovuutta, mutta sitä voidaan käyttää myös komposiittien, kumin ja kiven testaukseen.

Tuotannon mittauksia

Loistava työkalu materiaalinvalintaan, hyväksymistesteihin ja tuotannon mittauksiin esimerkiksi autoteollisuuteen.

Raskaita, suuria komponentteja

Parhaimmillaan raskaiden ja suurten komponettien kenttätestauksiin ennen ja jälkeen asennuksen esimerkiksi energiasektorilla

Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin HH CASH rahoitusratkaisua tai rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy hoitaa tarvittavat lupa-asiat kanssanne.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin, raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa maksuton opas metalliseosten mittaamisesta!