Holger Hartmann Oy

Vahva kumppani

g_hartmann_2

Olemme suhteellisen uusi toimija Suomessa, mutta taustallamme ja turvanamme on norjalainen Ege Group –konserni. Konsernin siipien suojassa voimme ratkaista asiakkaidemme haasteita rauhallisin mielin ja pysyä asiakkaidemme turvana tulevaisuudessakin.

Ege Group on vanha ja arvostettu konserni Ruotsissa sekä Norjassa ja viimein vuonna 2009 avattiin tytäryhtiö Holger Hartmann Oy Suomeen.

Holger Hartmann Oy vaalii vuosisataisia perinteitä. Logostamme löytyvä punainen X rekisteröitiin viralliseksi tuotemerkiksi 30.12.1897. Tuotemerkki on siis yli 120 vuotta vanha!

Tarina kertoo, että herra G. Hartmann tarkasti ja testasi tarkoin henkilökohtaisesti kaikki toimittamansa koneet ennen niiden lähtöä asiakkaalle ja laatutarkastuksen jälkeen merkitsi jokaisen hyväksymänsä koneen tällä punaisella X merkillä. Norjan teollisuudessa tätä punaista X merkkiä on opittu kunnioittamaan - logoa käytetään siis kaikkien tytäryhtiöidemme logossa ja se tarkoittaa sitä, että suunnittelemme ja toimitamme asiakkaillemme korkealaatuisia ratkaisuja.  

g_hartmann

teollisuus

Toimintamme on jaoteltu kolmeen asiakaskokonaisuuteen; Teollisuus, Turvallisuus ja Kierrätys. Kaikilla näillä on yhteistä se, että ne tarvitsevat toimivia ratkaisuja käytettäväksi kenttäolosuhteissa.

Toimitamme:

  • Oikean laitteen tiettyyn tarpeeseen - ota yhteyttä ja kerro haasteesi.
  • Analyysilaitteiden osalta täyden palvelun laitteen valinnasta, kattaviin koulutuksiin, huoltoihin ja end of life-palveluun.
  • Raskaiden koneiden osalta varaosapalvelun ja tehtaan ohjeistuksen laitteiden korjauksiin. Ohjaamme omaa huoltoasiantuntijaanne suomenkielellä tehtaan avustuksella.
  • Rahoituspalvelu joko omasta HH CASH-palvelustamme tai yhteistyökumppaneiltamme.
  • Vuokrauspalvelut pitkiin ja lyhyempiin vuokrauksiin analyysilaitteiden osalta. Muistathan, että XRF-analyysilaitteet vaativat laitetta käyttävältä organisaatiolta turvallisuusluvan.


Kysy lisätietoa laitteista jättämällä yhteydenottopyyntö!

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ ›