Fischerscope XRF-laitteet

FISCHERSCOPE X-RAY on ihanteellinen valinta rikkomattomaan pinnoitteen paksuuden mittaukseen ja materiaalianalyysiin.

Vuodesta 1983 lähtien nämä Fischerin XRF-laitteet ovat olleet olennainen osa laatutestausta melkein kaikilla päätoimialoilla. Laitteet ovat tunnettuja tarkkuudestaan, toistettavuudestaan ja kestävyydestään.

Samaan aikaan FISCHERSCOPE X-RAY -tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja tukemaan sinua kaikilla mittauksen osa-alueilla, joten voit keskittyä laadukkaaseen työhön eikä turhaa aikaa mene mittauslaitteen säätämiseen.

 

LAITTEET:


RS2432_xul-scr-1

 

FISCHERSCOPE® X-RAY XUL®

FISCHERSCOPE® X-RAY XUL® -sarjan laitteet sopivat perusvarustukseksi jokaiseen galvanointiyritykseen. Suoraviivai-set ja edulliset ED-XRF-analysaattorit ovat erinomaisia laitteita pinnoitusseoksen koostumuksen seurantaan. Laitteet ovat vankkoja ja sopivat täydellisesti galvaanisten pinnoitteiden mittaamiseen massatuotetuissa osissa, kuten muttereissa ja pulteissa.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle

 


 

xan

FISCHERSCOPE® X-RAY XAN®

 

Kuten XUL-sarja, XRF-spektrometri FISCHERSCOPE® X-RAY XAN® soveltuu erinomaisesti muodoltaan yksinkertaisten näytteiden analysointiin. XAN-sarjan suuri etu on kuitenkin niiden korkealaatuisissa puolijohdedetektoreissa. Röntgenfluoresenssin (XRF) avulla voit paitsi mitata päällysteiden paksuuden myös analysoida seosten koostumusta.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


RS2427_xdlm-pcb-210-scr

FISCHERSCOPE® X-RAY XDL®- ja XDLM®

FISCHERSCOPE® X-RAY XDL®- ja XDLM®-röntgenfluoresenssispektrometrit (XRF) liittyvät läheisesti XUL-sarjaan. Kaikki näissä sarjoissa käytetään samoja pääkomponentteja, mutta XDL- ja XDLM-laitteet mittaavat ylhäältä alas.

RS2426_xdlm-pcb-200-scr-1

 

Se tarkoittaa ei-tasomaisten näytteiden kätevää XRF-analyysiä - monimutkaiset muodot eivät ole enää ongelma! Ylhäältä alas mitattaessa myös näytteiden automaattinen analysointi on mahdollista. Näytetaso on ohjelmoitavissa mahdollistaen koko pinnan skannauksen.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

FISCHERSCOPE® X-RAY XDAL®

csm_product_xdal_b591332c40

 

FISCHERSCOPE® X-RAY XDAL® on XDL-sarjan paras röntgenfluoresenssimittauslaite. XDAL mittaa ylhäältä alas, mikä tekee epäsäännöllisen muotoisten näytteiden testaamisesta helppoa ja kätevää. Mittausolosuhteiden optimoimiseksi FISCHERSCOPE X-RAY XDAL:n vakiovarusteena on vaihdettavat kollimaattorit ja suodattimet.

Mitä vaativampi mittaustehtävä on, sitä suurempi merkitys detektorityypillä on! FISCHERSCOPE X-RAY XDAL tarjoaa 3 erilaista puolijohdedetektoria. 

Tästä pääset laitteen omalle sivulle

 


 

XDV®-SDD

RS2617_xdv-mu-scr (1)

 
 

XDV®-SDD on yksi tehokkaimmista Fischer-tuotevalikoiman röntgenfluoresenssianalysaattoreista kerrospaksuuden mittaamiseen. Se on varustettu erityisen herkällä SDD-detektorilla. Laitteen avulla voit mitata myös hyvin ohuita kerroksia ainetta rikkomattomasti - esim. noin 2 nm paksuiset johdinkehysten kultapinnoitteet.

Samanaikaisesti XDV-SDD soveltuu täydellisesti materiaalia rikkomattomattomaan analyysiin. Esimerkiksi sen havaitsemisherkkyys muovista peräisin oleville lyijypitoisuuksille on noin 2 ppm - useita kertaluokkia pienempi kuin RoHS: n tai CPSIA: n vaatimat arvot.

Jotta voit luoda ihanteelliset olosuhteet jokaiselle XRF-mittaukselle, XDV-SDD:ssä on vaihdettavat kollimaattorit ja pääsuodattimet, mikä mahdollistaa työskentelyn tieteellisellä tasolla. Erittäin vankka laite on silti helppo käyttää ja se on suunniteltu erityisesti sarjatestaukseen teollisessa käytössä. Ominaisuudet, kuten sen automaattisesti pidentyvä mittausvaihe ja mittauskohteen reaaliaikainen kuva, tekevät päivittäisestä työstäsi helpompaa.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle

 


 

FISCHERSCOPE X-RAY XDV-μ / XDV-μ LDcsm_product_xdv-u_7c8d589151

Fischer on kehittänyt FISCHERSCOPE® X-RAY XDV®-µ: n erityisesti pienimpien rakenteiden ja komponenttien mittaamiseen lyhyillä mittausajoilla. Laitteen detektori ja optiikka mahdollistavat tarkat, toistettavat mittaukset esim. kiinnityspinnoille, pintaliitoskomponenteille tai ohuille johtimille. Myös painettujen piirilevyjen pinnoitteiden tarkka laadunvalvonta hoituu varmistaen niiden pitkän aikavälin toiminnan.

FISCHERSCOPE® X-RAY XDV® -µ LD on hyvä laite suurten näytteiden mittaamiseen. 12 mm mittausetäisyyden ansiosta jopa kootut piirilevyt voidaan mitata ilman ongelmia.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

FISCHERSCOPE X-RAY XULM-PCBFISCHERSCOPE X-RAY XULM-PCB

Yksinkertaisia ​​mittauksia ja pistokokeita varten FISCHERSCOPE® X-RAY XULM®-PCB on ihanteellinen XRF-laite. Se on varustettu detektorityypillä, joka lyhentää mittausaikoja. Tätä röntgenfluoresenssilaitetta suositellaan yli 0,1 µm paksujen kerrosten paksuusmittauksiin.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto