Fischer kannettavat laitteet

Vuonna 1953 Helmut Fischer kehitti ja valmisti ensimmäisen pinnoitteen paksuusmittarin rikkomattomia mittauksia varten työpajassaan Stuttgartissa, Saksassa. Siitä lähtien Fischer on jatkuvasti innovoinut ja jalostanut kannettavia laitteitaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita kaikkialla maailmassa.

 LAITTEET:


 

MMS® Inspection DFTcsm_DFT-wet-look_7f2c9f0d57

Yksi pinnoitteen paksuuden mittauslaite - erilaisia ​​sovelluksia! MMS® Inspection DFT on monipuolinen pinnoitteen paksuuden mittauksen alalla. Se soveltuu erinomaisesti pinnoitteen paksuuden mittaamiseen sekä teräkselle että raudattomille metalleille, ja sitä voidaan käyttää useilla teollisuudenaloilla. Laite on suojattu pöly- ja vesisuihkuilta IP65-luokitellulla kotelolla.

Helppokäyttöisyyden ja turvallisen tuen ansiosta voit suorittaa vaativimmatkin mittaustehtävät luotettavasti ja nopeasti. Signalointi valon, äänen ja tärinän kautta kertoo välittömästi näyttöä katsomatta, ovatko lukemat toleranssin rajoissa. Pinnoitteen paksuuden mittaus on standardien DIN EN ISO 2178 ja ASTM D7091 tai DIN EN ISO 2360 ja ASTM D7091 mukainen.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle

 

MMS® Inspection DPMRS2488_MMS_DPM_frost_sideview-scr

Tämän kastepistemittarin avulla voit helposti seurata pinnoiteprosesseihin liittyviä ympäristön olosuhteita. MMS® Inspection DPM mittaa luotettavasti suhteellisen kosteuden, ilman lämpötilan ja pintalämpötilan, joten voit helposti laskea kastepisteen hetkessä.

Kastepistemittari on erittäin kestävä, pölytiivis ja suojattu vesisuihkuilta (IP65). Sen kompakti muotoilu ja neljä suurta nappia mahdollistavat helpon käytön yhdellä kädellä. Se onkin ihanteellinen käytettäväksi vaativimmissakin olosuhteissa, esimerkiksi raskaassa korroosiosuojauksessa. Valo- ja äänisignaalien avulla sinulla on aina yleiskuva mitatuista kastepistearvoista.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle

 

MMS® Inspection SPGRS2489_MMS_SPG_dust_frontview-scr

MMS® Inspection SPG:n avulla pintatarkastukset voidaan suorittaa hetkessä. Tämä

kannettava laite määrittää pinnan profiilin tarkasti ja nopeasti. LED-valon, äänen ja tärinän avulla voit heti selvittää, onko lukema määritelmän mukainen vai ei. Profiilimittaukset ovat muun muassa standardien ASTM 4417-B ja SSPC-PA 17 mukaisia.

Pintaprofiilimittari pysyy käsissäsi epäsuotuisimmissakin olosuhteissa: Sen ergonominen muotoilu ja neljä toimintonäppäintä tekevät siitä helppokäyttöisen yhdellä kädellä - myös käsineitä käytettäessä. Pöly- ja vedenpitävä kotelo (IP65) suojaa pintaprofiilimittaria, joten saat aina luotettavat mittaustulokset työskentelyolosuhteista riippumatta.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

MP0- ja MP0R-sarjatRS1952_Titelkombi_MP0-MP0R_kombi_PERMA_ISO_DUALSCOPE_de-scr

Käytännöllinen käyttää, rakennettu kestämään. MP0- ja MP0R-sarjojen pinnoitepaksuusmittarit ovat kompakti ratkaisu luotettavaan korroosiosuojaukseen. Kaksoisnäytöillä, kestävillä koteloilla ja kulutusta kestävillä anturikärjillä varustettuina ne ovat ihanteellinen valinta kentällä tehtäviin mittauksiin.

PERMASCOPE® MP0- ja MP0R-malleilla voit mitata tarkasti teräksen ja raudan maalipaksuudet. ISOSCOPE® MP0R:n avulla voit mitata päällysteitä käytännössä kaikilta raudattomilta metalleilta. DUALSCOPE® MP0- ja MP0R-mallien etuna puolestaan on ylivoimainen joustavuus: riippumatta siitä, onko pinnoite teräksellä vai raudattomalla metallilla, oikea mittausmenetelmä valitaan automaattisesti alustan mukaan.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

FMP10 - FMP40 -sarjat RS1847_FMP_DUALSCOPE_4 Tast_Klappe oben_stehend_re_3.25 us-scr-1

FMP-tuoteperheen kannettavat pinnoitteen paksuusmittarit sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Yli 70 mittapään avulla löydät sopivan ratkaisun melkein mihin tahansa mittaustehtävään. Erilaisilla testausmenetelmillä varmistetaan pinnoitteen paksuuden tarkat mittaukset teräksellä ja raudattomilla metalleilla. FMP10 - FMP40 -sarjojen käsilaitteet tarjoavat täten äärimmäistä joustavuutta pinnoitepaksuuden mittaustarpeisiin.

Tarjoamme pinnoitteen paksuusmittareita seuraavilla mittausmenetelmillä: DELTASCOPE® magneettisella induktiolla, ISOSCOPE® pyörrevirralla ja DUALSCOPE® sekä magneettisella induktiomenetelmällä että pyörrevirtausmenetelmällä.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

DUALSCOPE FMP100 ja DUALSCOPE H FMP150RS488_FMP100-fuss_li_FD13_en_spiegel-scr

Fischerin DUALSCOPE® FMP100- ja DUALSCOPE® H FMP150 -malleilla saavutetaan maksimaalinen joustavuus pinnoitteen paksuuden mittauksessa, täyttäen samalla korkeimmatkin tarkkuuden ja toistettavuuden vaatimukset. Ne yhdistävät induktiivisen mittausmenetelmän ja pyörrevirtaisen testausmenetelmän yhdessä pinnoitepaksuusmittauksessa, joten voit mitata pinnoitteen paksuudet sekä teräksestä että raudattomista metalleista vaihtamatta laitetta. DUALSCOPE H FMP150 tarjoaa myös magneettisen menetelmän. Tämän avulla voit mitata mm. raudattomien metallien tai sähköeristeiden nikkelikerroksia.

DUALSCOPE FMP100 ja DUALSCOPE H FMP150 ovat ihanteellisia laadunvarmistuksen edistyneimmille mittaussovelluksille. Voit käyttää näitä kannettavia laitteita esimerkiksi maalikalvon paksuuden mittaamiseen. Voit jopa mitata CDC-pinnoitteet helposti ja tarkasti. Kosketusnäytöllä ja Windows ™ CE -käyttöjärjestelmällä varustetut instrumentit ovat nopeita ja intuitiivisia käyttää. Suuren muistinsa ansiosta ne voivat käsitellä useita tuhansia mittaustehtäviä useilla tuhansilla mitatuilla arvoilla.

Mittausten arvioimiseksi on käytettävissä erilaisia ​​tilastollisia ja analyyttisiä toimintoja. Laitteissa ​​on patentoitu tehdasdiagnoosikaavio (FDD), joka visualisoi prosessin ja tarjoaa graafisen yleiskuvan tuotantomuuttujien, kuten kerroksen paksuuden, jakautumisesta.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

PHASCOPE® PMP10RS696_PHASCOPE PMP10_4-scr

PHASCOPE® PMP10 -laitteen kaltaisen kädessä pidettävän pinnoitteen paksuusmittarin

avulla galvanoitujen pinnoitteiden mittaaminen on helppoa pienillekin galvanoiduille osille, kuten muttereille, pulteille ja ruuveille. Laite on monipuolinen ja helppokäyttöinen. Sillä voi määrittää myös raudattomien metallipinnoitteiden paksuuden esimerkiksi eristävillä alustoilla, kuten PCB-levyillä, tai nikkelin teräksellä, sinkin tai kuparin teräksellä ja kuparin messingillä tai pronssilla.

PHASCOPE PMP10:llä on useita ominaisuuksia, jotka säästävät aikaa ja voivat parantaa galvanoinnin toimintojen laadunvarmistusprosesseja. Yhdistettynä ESD2.4-anturiin se antaa sinun mitata pinnoitteet nopeasti pienistä osista, koska mittauspisteen geometrian uudelleenkalibrointia ei yleensä tarvita. Myöskään karkeat pinnat eivät heikennä mittausten tarkkuutta.

PHASCOPE PMP10 käyttää vaiheherkkää pyörrevirtamenetelmää, joka on ihanteellinen pienille esineille, kuten muttereille ja pulteille, koska testikappaleen muoto vaikuttaa hyvin vähän itse mittaukseen. Tämä menetelmä mahdollistaa myös kosketuksettoman mittauksen: esimerkiksi kuparipinnoitteen paksuuden määrittäminen piirilevyllä - suojamaalipinnoitteen läpi.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

PHASCOPE® PMP10 DUPLEXcsm_product_phascope-pmp10_7f0497c586

Etsitkö auton maalipaksuusmittaria kaksoispinnoitteiden (maali / sinkki) mittaamiseksi

alumiinista tai galvanoidusta teräksestä valmistetuille alustoille? Vastaus on Fischerin PHASCOPE® PMP10 DUPLEX. Autoteollisuus pitää sitä parhaimpana maalimittarina metallilevyjen, jarruputkien, lankojen ja muiden tyypillisten sovellusten käsittelyyn.

Yhdistettynä ESG20-anturiin PHASCOPE PMP10 DUPLEX tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka voivat säästää aikaa ja parantaa autoteollisuuden laadunvarmistusprosesseja. Tämä paksuusmittari mittaa sekä maali- että sinkkikerrokset yhdellä kertaa - ja näyttää ne erikseen näytöllä. Automaattinen pohjamateriaalin tunnistusominaisuus tekee mittaamisesta helppoa ilman, että antureita on vaihdettava.

PHASCOPE PMP10 DUPLEX yhdistää kolme erilaista menetelmää autojen kaksipuolisten pinnoitteiden mittaamiseen. DIN EN ISO 2178 -standardin mukainen magneettinen induktiomenetelmä mittaa raudan maali- / sinkkipinnoitteiden kokonaispaksuuden. Amplitudiherkkä pyörrevirtamenetelmä, DIN EN ISO 2360, mittaa yhden maalikerroksen alumiinilla. Vaiheherkkä pyörrevirtausmenetelmä ISO 21968 mittaa vain raudan sinkkipinnoitteet huomioimatta mahdollisia päällekkäisiä maalikerroksia.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

SIGMASCOPE® SMP350RS1298_SIGMASCOPE_SMP-350_de-scr

SIGMASCOPE® SMP350 on kompakti kannettava laite värimetallien sähkönjohtavuuden

mittaamiseen. Se mittaa nopeasti ja tarkasti alumiinin tai kuparin sähkönjohtavuutta. Mitatun johtavuuden perusteella voit tehdä lisää johtopäätöksiä lämpökäsiteltyjen materiaalien kovuudesta ja lujuudesta. Näin voit seurata suurille lämpötilan vaihteluille altistuvien komponenttien stabiilisuutta. Jopa lämpövahingot ja materiaalien väsyminen voidaan määrittää yksinkertaisesti tällä tavalla.

Sähkönjohtavuuden mittaamiseksi laite käyttää vaiheherkkää pyörrevirtamenetelmää (standardien DIN EN 2004-1 ja ASTM E1004 mukaan). Menetelmän avulla on mahdollista mitata sähkönjohtavuutta jopa 500 µm paksun maali- tai muovipinnoitteen läpi. Se minimoi myös pinnan karheuden vaikutuksen.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

SIGMASCOPE GOLD B ja SIGMASCOPE GOLD CRS1543_Sigmascope-Gold-C-de-RGB-scr

Käsilaitteiden SIGMASCOPE GOLD B ja SIGMASCOPE GOLD C avulla voit tarkistaa kullan aitouden milloin tahansa - nopeasti ja tarkasti. Johtokykyä käyttämällä nämä kultatesterit osoittavat luotettavasti, onko näytteessä vieraita materiaaleja, kuten volframia. Kullan aitoustestaus on siten rikkomaton eikä aiheuta materiaalin tai arvon menetystä.

SIGMASCOPE GOLD B on kehitetty erityisesti kultaharkkojen analysointiin. Vaikka tämä

kädessä pidettävä laite voi mitata jopa 17 mm paksuja tankoja, sen muuttuvat tunkeutumissyvyysasetukset mahdollistavat myös ohuempien tankojen testaamisen.

SIGMASCOPE GOLD C on kädessä pidettävä laite kultakolikoiden ja ohuiden tankojen (enintään noin 100 g) aitouden tarkistamiseksi. Olipa kyseessä Krugerrandit, dukatit, kolikkokulta tai hienokulta - tämän helppokäyttöisen kultatesterin avulla tiedät heti, onko kimallus todella kultaa.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

FERITSCOPE® FMP30 RS1859_FMP_ISOSCOPE_4 Tast_Klappe unten_stehend_re_1.44 us-scr-1

Joskus tarkan ferriittipitoisuuden tunteminen on välttämätöntä. Varsinkin silloin, kun austeniittisten terästen ja dupleksiterästen on kestettävä kuumuutta, aggressiivisia kemikaaleja ja/tai korkeaa painetta.

FERITSCOPE® FMP30 avulla voit mitata ferriittipitoisuutta missä ja milloin tahansa - se on nopea, tarkka ja ainetta rikkomaton. Vankan kädettä pidettävän laitteen edut tulevat esiin, kun sitä käytetään kemian-, energia- ja prosessiteknisissä laitoksissa. Laaja valikoima Fischer-mittapäitä helpottaa ferriittipitoisuuden mittaamista, vaikka mittapistettä olisi vaikea saavuttaa.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto