Dolphitech

 

SEURAAVAN SUKUPOLVEN NDT-TARKASTUS

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet ja turvallisuuslaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 

Nopea ja kustannustehokas

  • Laatikosta tarkastukseen 60:ssa sekunnissa.
  • Yksinkertainen huolto ja koulutusmenetelmä.

 

Helppokäyttöinen ja kannettava

  • Yksinkertainen käyttöliittymä ja intuitiivinen ulkoasu mahdollistavat nopean oppimisen.
  • 3 kg:n yhdistetty järjestelmän paino mahdollistaa mukavan työskentelyn paikan päällä.

 

Tiedot pysyvät tallessa

  • Pysyvät digitaaliset tallenteet kaikista tiedoista napin painalluksella.

DOLPHICAM IN A BOX (DIAB)

 

DIAB suunniteltiin ja valmistettiin teollisuuden tarpeiden perusteella.

DIAB on kevyt, kannettava, itsenäisesti toimiva tarkastusjärjestelmä, joka toimii missä ja milloin tahansa, jopa ahtaimmissa tiloissa. DIAB sisältää kaiken MAUT-teknologian ja tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden käyttää ohutta kosketusnäyttöä kädessä, anturia toisessa kädessä, ja kaikki on kytketty pelikoteloon tarkastettavan rakenteen ulkopuolelle, jossa on kaikki virta, laskentakapasiteetti ja lisäportit ulkoisten monitorien liittämistä varten.

Lataa ilmainen esite tästä

DOLPHICAM2+

 

Dolphicam2+ pystyy korkearesoluutioiseen kuvantamiseen ja tarkkoihin mittauksiin monenlaisista materiaalityypeistä, kuten komposiiteista, metalleista ja monimateriaaleista. Yksinkertaisen, nopeasti käyttöönotettavan ja käyttäjäystävällisen järjestelmän avulla kaiken kokemuksen omaavat teknikot voivat tuottaa analyysivalmiita kuvia materiaaleista reaaliajassa nopeaa päätöksentekoa varten.

Lataa ilmainen esite tästä

DOLPHICAM2+ MILITARY SPEC

 

Tämä tuote on mukautettu erityisesti puolustusvoimien käyttöön; internet-yhteys ja kamera on poistettu käytöstä. Kotelo sisältää kytketyn Black Boxin, kestävän tabletin, ohjelmiston ja kaikki dolphicam2+ -alustan käyttöön tarvittavat kaapelit ja tarvikkeet, mukaan lukien tilaa kahden anturimoduulin säilyttämiseen.

Lataa ilmainen esite tästä

DOLPHICAM2 MILITARY SPEC

 

Tämä tuote on mukautettu erityisesti puolustusvoimien käyttöön; internet-yhteys ja kamera on poistettu käytöstä. Kotelo sisältää kytketyn Black Boxin, Toughpadin, ohjelmiston ja kaikki dolphicam2-alustan käyttöön tarvittavat kaapelit ja lisävarusteet, mukaan lukien tilaa kolmen anturimoduulin säilyttämiseen.

Lataa ilmainen esite tästä

DOLPHICAM2

 

Sisältää kytketyn Black Boxin, Toughpadin, ohjelmiston ja kaikki dolphicam2-alustan käyttöön tarvittavat kaapelit ja lisävarusteet, mukaan lukien tilaa kolmen anturimoduulin säilyttämiseen.

Lataa ilmainen esite tästä