ARC/SPARK-LAITE on suunniteltu erittäin vaativille metallianalyyseille. Spectrolab käyttää uutta CMOS+T-tekniikkaa, jonka avulla saavutetaan nopeasti erittäin hyvät havainnointirajat sekä tarkkuus. Näin ollen SPECTROLAB on ideaalinen R&D- ja jäännösalkuaineanalyyseille, kun halutaan erityisen tarkkoja tuloksia tai mitataan erittäin puhtaita materiaaleja.

SPECTROLAB on erinomainen valinta sekä metallintuottajille, että lopputuotteiden valmistajille. SPECTROLAB on oikea valinta, kun halutaan huippuluokkaa niin nopeudessa, tarkkuudessa, kuin joustavuudessa. Analyysin laajuus voidaan räätälöidä sopivaksi mille tahansa standardimatriisien yhdistelmille: Fe, Al, Cu, Ni, Co, Mg, Ti, Sn, Pb ja Zn. Matala argonin kulutus ja pitkät huoltovälit takaavat pienet käyttökustannukset.

 

 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 


 

Ladattava materiaali

Lataa alta sinua kiinnostavat materiaalit ilmaiseksi!

 


 

Katso alla olevalta videolta, miltä SPECTROLAB näyttää käytössä:

 

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto