Nanoindentaatio- ja naarmuuntumistestaus

Pinnan laatu määrittelee, toimiiko pinnoitettu osa suunnitellusti. Pinnoite voi olla mitä tahansa suojaavista lakkapinnotteista aina koviin PVD-kerroksiin. Mutta miten voimme arvioida pinnan laatua Fischerin nanokovuus- ja naarmuuntumistestauslaitteilla voit mitata ohuiden pintakerrosten mekaaniset osuudet tarkasti.

 LAITTEET:


 

FISCHERSCOPE® HM2000 Shm 2000s

 Tarkan mittalaitteen ei tarvitse olla monimutkainen. Tämän kustannustehokkaan laitteen avulla voit nopeasti ja helposti tarkistaa pintakerrosten mekaaniset ja elastiset ominaisuudet yleensä ilman näytteen valmistelua. Aseta näyte yksinkertaisesti mittauspäähän, kiinnitä tukiteline alas ja olet valmis mittaamaan. HM2000 S soveltuu useille teollisuudenaloille, esim. maalin tuotantoon tai galvanointiin. Jos mittausvaatimukset muuttuvat, lähtötason malli voidaan päivittää automaattiseksi HM2000:ksi.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

FISCHERSCOPE® HM2000

RS1536_Fischerscope-HM2000-front-RGB-scr (1)

Materiaalien testauksessa dynaaminen menetelmä on tullut täydentämään klassista nanokovuusmittausta. FISCHERSCOPE® HM2000 määrittää viskoelastiset ominaisuudet nanometrin mitta-alueella

Jos haluat mitata näytettä useista pisteistä tai tehdä automaattisen testauksen, FISCHERSCOPE HM2000 on ihanteellinen. Muutamalla napsautuksella voit ohjelmoida mittauspisteet - laite hoitaa loput.

Galvanoinnin laatutestauksen lisäksi FISCHERSCOPE HM2000:n yleinen sovelluskohde on polymeerien karakterisointi eri lämpötiloissa. Tätä tarkoitusta varten automaattinen järjestelmä voidaan varustaa lämmitysvaiheella.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

PICODENTOR® HM 500csm_product_hm500_picodentor_af227e6c79

PICODENTOR® HM 500 yhdistää huipputeknologian ja helppokäyttöisyyden. Laite on suunniteltu erittäin hienoihin nanokovuustesteihin ja dynaamiseen mekaaniseen analyysiin. Laite mahdollistaa monien materiaaliparametrien – kuten Martens- ja Vickers-kovuuden – tarkan, syvyysriippuvan mittaamisen.

HM500:n erinomainen voima- ja siirtymätarkkuus mahdollistavat pinnoitteiden analysoinnin nanometrin alueella. Tämä tarjoaa tarkkuustason, joka yleensä löytyy vain hyvin monimutkaisista - ja paljon kalliimmista - mittauslaitteista. Automaattisen näytepöydän ja tehokkaan mikroskoopin avulla voit ohjelmoida automaattiset testit vain muutamalla napsautuksella.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto