Niton XL5 Plus

Niton-perheen pienikokoisin kannettava XRF-analysaattori

 

so

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet ja turvallisuuslaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 

Pieni koko on suuri etu vaikeakulkuisissa paikoissa

Niton perheen pienikokoisimpana kannettavana XRF-analysaattorina (paino vain 1,27kg) Niton XL5 Plus analysaattori keventää taakkaa raskaissakin teollisuuden töissä.

Käteen sopiva, pieni ja ergonominen analysaattori sopii erinomaisesti työkalupakkiin mukaan myös haastavimmissa olosuhteissa. Tämä puolestaan vähentää työnteon rasitusta ja lisää tuottavuutta.

 

Nopeat analyysitulokset ja helppo navigointi

Niton XL5 Plus antaa nopeasti ja tarkasti analyysitulokset vaativistakin näytteistä. Tulokset näytetään reaaliajassa, mahdollistaen nopeat päätökset tuottavuuden kasvattamiseksi.

Eloisat uudet ikonit helpottavat navigointia ja päätöksentekoa. Pyyhkäisytoiminnot (eli swaippaus) ja kosketusnäyttö takaavat toimivuuden jopa hanskat kädessä.

 

Analyyttinen suorituskyky nousee uudelle tasolle

Niton XL5 Plus tunnistaa enemmän metalliseoksia alhaisempien määritysrajojen ansiosta. Erityisesti keveiden alkuaineiden parantunut analyysikyky mahdollistaa saapuvien tai jo asennettujen materiaalien aiempaa tarkemman analyysin.

Metalliseoksissa hankaluuksia aiheuttavien jäännösalkuaineiden analyysi on myös noussut aiempaa paremmalle tasolle.

Tutustu videolta Niton XL5 Plussaan:

 

Valitse Niton XL5 Plus silloin, kun tarvitset monipuolisen kannettavan analysaattorin erityisen tarkkoihin analyyseihin. Niton XL5 Plussassa on 5W röntgenputki, jonka ansiosta alkuaineiden määritysrajat ovat muita kannettavia analysaattoreita matalammat. Tämän ansiosta määritysrajat paranevat kautta linjan keveistä alkuaineista raskaisiin alkuaineisiin.

Analysaattorin nokan geometria on myös suunniteltu niin, että röntgenputki ja detektori ovat mahdollisimman lähellä näytettä. Näin suuri osa näytteeltä tulevista fluoresenssisäteistä päätyy detektorille saakka ja mahdollistaa tarkemman analyysituloksen.

Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >