Fischerin modulaarisen mittausjärjestelmän, FISCHERSCOPE® MMS® PC2, etu on joustavuus sekä pinnoitteen paksuuden mittauksessa että materiaalien testauksessa.

Laite voidaan räätälöidä mittaus- ja testaustarpeisiisi kahdeksan plug-in-moduulin avulla. Esimerkiksi PERMASCOPE®- ja SIGMASCOPE®-laajennuskorttien sekä niiden antureiden kanssa käytettynä voit mitata sekä pinnoitteen paksuuden että sähkönjohtavuuden samalla laitteella. Tämä all-in-one-mittausjärjestelmä säästää aikaa ja rahaa poistamalla erillisten laitteiden tarpeen ja tehostamalla laadunhallintaprosessejasi.

Vaihdettavien korttimoduulien avulla käyttäjä voi suorittaa amplitudi- ja vaiheherkät pyörrevirtamittaukset ja magneettiset induktiomittaukset vaihtamatta instrumentteja. MMS PC2:n joustavuus, tarkkuus ja tiedonkäsittely tekevät siitä täydellisen ratkaisun ainutlaatuisiin pinnoitteen mittaus- ja materiaalitestaustarpeisiisi.

 

 

 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 


 

Ladattava materiaali

Lataa tästä Fischerscope MMS PC2 esite 

FISCHERSCOPE® MMS® PC2 BROCHURE/ Esite englanniksi

 


 

Tämän videon parissa voit tutustua laitteeseen paremmin:

 

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto