WD-XRF:n tarkkuus ED-XRF:n tekniikalla ja hinnalla!

XEPOSin uusi röntgenputki- ja viritystekniikka mahdollistavat WD-XRF:n tasoisen tarkkuuden vastaavalla mittausajalla. Uusi tekniikka mahdollistaa korkean herkkyyden, hyvän tarkkuuden ja stabiilisuuden sekä matalat havainnointirajat kriittisille alkuaineille. XEPOS on saatavilla neljänä viritystekniikaltaan erilaisena versiona.

XEPOS käyttää heliumkaasua tai tyhjiötä kevyille alkuaineille (Na-Cl), joten myös niistä saadaan luotettavat ja tarkat tulokset. XEPOS soveltuu sovelluksille, jotka vaativat tarkkaa analyysiä sekä suurille että pienille konsentraatioille, esimerkiksi ympäristö-, geologia-, petrokemian ja kemikaaliteollisuuden sovelluksille. Laitteeseen on mahdollista saada myös Autosampler-ominaisuus, jonka avulla pystytään automaattisesti mittaamaan 12 eri näytettä.

 

 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 


 

Ladattava materiaali

Lataa alta sinua kiinnostavat materiaalit ilmaiseksi!

SPECTRO XEPOS Brochure (PDF, en)

 Case Study Q8Oils (PDF, en)

 Performance Maintenance SPECTRO XEPOS (PDF, en)

 


 

Tutustu videolta miksi ED-XRF-analysaattori kannattaa päivittää uudempaan?

 

 

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto