Rozzi

romu- ja lajittelukourat ja kauhat

Jari Kortesoja

Jari Kortesoja

Myyntipäällikkö, Romukaupan ja satamien laitteet

010 526 3989 / 040 418 1433

jari.kortesoja(at)holger.fi

 

ER6000-9P-Esempio_pala_standard-1

Sipulikouria on kahta sarjaa. RP-sarjassa sylinterit on osittain istutettu kouran sisään jotta kouran korkeus saadaan pienemmäksi. RV-sarjassa taas on pystyt ulkosylinterit istutettuna vahvaan rakenteeseen. Kaikki sipulikourat voidaan toimittaa rotaattorin kanssa tai ilman. Lapojen muoto on optimoitu tunkeutumaan syvälle materiaaliin ja keräämään mahdollisimman paljon materiaalia. ROZZI tarjoaa neljää eri lapamallia. 

Nämä kourat koostuvat kahdesta synkronoidusti liikkuvasta lavasta, jotka on kiinnitetty vahvaan runkoon. Kourassa on sisäänrakennettu, vahva hydraulinen rotaattori. Sylintereissä on turvaventtiili joka estää tahattoman aukeamisen, jos paine äkillisesti tippuu.

2003-12-23_042

Immagine_003

Lastauskauhoja käytetään erilaisten materiaalien, kuten maan, soran, hiekan, hiilen, lannoitteiden, jätteiden yms. lastaamiseen. Lastauskauhoissa sylinterit ovat vaakatasossa kauhan korkeuden pienentämiseksi.

Kestävä

Rozzi toimittaa erittäin vahvat kourat, jotka kestävät kohteesta riippumatta. Rozzilla on keskitytty kourien ja kauhojen kestävyyteen ja toimintavarmuuteen. Käytettävät materiaalit ja hitsausjälki ovat laadukkaita ja viimeistely loistavaa.

Laaja valikoima

Laaja valikoima, josta löydät varmasti tarkoitukseen sopivan kouran tai kauhan. Vuosikymmenien kokemus materiaalinsiirrosta on tuonut heille näkemystä, jonka avulla he ovat suunnitellet ja toimittaneet tuhansia kouria ja kauhoja ympäri maailmaa.

Edullinen

Loistava hinta-laatu-suhde.

 

 

Lataa tästä Rozzin katalogi, jossa tarkat tiedot kourista ja kauhoista.


Rozzin esite

 

Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa katalogi