SIGMASCOPE® SMP350 on kompakti kannettava laite värimetallien sähkönjohtavuuden mittaamiseen. Se mittaa nopeasti ja tarkasti alumiinin tai kuparin sähkönjohtavuutta. Mitatun johtavuuden perusteella voit tehdä lisää johtopäätöksiä lämpökäsiteltyjen materiaalien kovuudesta ja lujuudesta. Näin voit seurata suurille lämpötilan vaihteluille altistuvien komponenttien stabiilisuutta. Jopa lämpövahingot ja materiaalien väsyminen voidaan määrittää yksinkertaisesti tällä tavalla.

Sähkönjohtavuuden mittaamiseksi laite käyttää vaiheherkkää pyörrevirtamenetelmää (standardien DIN EN 2004-1 ja ASTM E1004 mukaan). Menetelmän avulla on mahdollista mitata sähkönjohtavuutta jopa 500 µm paksun maali- tai muovipinnoitteen läpi. Se minimoi myös pinnan karheuden vaikutuksen.

 

 

 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

  

Ladattava materiaali

Lataa tästä esite ilmaiseksi

SIGMASCOPE SMP350 BROCHURE/ Esite englanniksi

 

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto