Dolphitech tuotteet

Dolphitechin teknologiaa käytetään erilaisten materiaalien tehokkaaseen tarkastamiseen monenlaisissa sovelluksissa lukuisilla teollisuudenaloilla.


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi


 

DOLPHICAM IN A BOX (DIAB)2

DIAB suunniteltiin ja valmistettiin teollisuuden tarpeiden perusteella.

DIAB on kevyt, kannettava, itsenäisesti toimiva tarkastusjärjestelmä, joka toimii missä ja milloin tahansa, jopa ahtaimmissa tiloissa. DIAB sisältää kaiken MAUT-teknologian ja tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden käyttää ohutta kosketusnäyttöä kädessä, anturia toisessa kädessä, ja kaikki on kytketty pelikoteloon tarkastettavan rakenteen ulkopuolelle, jossa on kaikki virta, laskentakapasiteetti ja lisäportit ulkoisten monitorien liittämistä varten.

Lataa tästä ilmainen esite:

DIAB esite


 

DOLPHICAM2+3-3

Dolphicam2+ pystyy korkearesoluutioiseen kuvantamiseen ja tarkkoihin mittauksiin monenlaisista materiaalityypeistä, kuten komposiiteista, metalleista ja monimateriaaleista. Yksinkertaisen, nopeasti käyttöönotettavan ja käyttäjäystävällisen järjestelmän avulla kaiken kokemuksen omaavat teknikot voivat tuottaa analyysivalmiita kuvia materiaaleista reaaliajassa nopeaa päätöksentekoa varten.

Lataa tästä ilmainen esite:

DOLPHICAM2+ -esite


 

DOLPHICAM2+ MILITARY SPEC4-1

Tämä tuote on mukautettu erityisesti puolustusvoimien käyttöön; internet-yhteys ja kamera on poistettu käytöstä. Kotelo sisältää kytketyn Black Boxin, kestävän tabletin, ohjelmiston ja kaikki dolphicam2+ -alustan käyttöön tarvittavat kaapelit ja tarvikkeet, mukaan lukien tilaa kahden anturimoduulin säilyttämiseen.

Lataa tästä ilmainen esite:

DOLPHICAM2+ Military spec-esite


 

DOLPHICAM2 MILITARY SPEC5

Tämä tuote on mukautettu erityisesti puolustusvoimien käyttöön; internet-yhteys ja kamera on poistettu käytöstä. Kotelo sisältää kytketyn Black Boxin, Toughpadin, ohjelmiston ja kaikki dolphicam2-alustan käyttöön tarvittavat kaapelit ja lisävarusteet, mukaan lukien tilaa kolmen anturimoduulin säilyttämiseen.

Lataa tästä ilmainen esite:

DOLPHICAM2 Military spec-esite


 

DOLPHICAM26

Sisältää kytketyn Black Boxin, Toughpadin, ohjelmiston ja kaikki dolphicam2-alustan käyttöön tarvittavat kaapelit ja lisävarusteet, mukaan lukien tilaa kolmen anturimoduulin säilyttämiseen.

Lataa tästä ilmainen esite:

DOLPHICAM2-esite


 

 

Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto