Herzog

Näytteenkäsittelylaitteet

so

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 

Eri teräs- ja rautalaatujen prosessointi

Herzog-järjestelmien avulla pystyt käsittelemään erilaisten näytelaatujen pinnan raaoista rautanäytteistä korkeasti seostettuihin erikoisteräksiin.

Erilaisten näytemuotojen prosessointi

Herzog-järjestelmät voidaan muokata ottamaan vastaan kaiken muotoisia näytteitä ja tällä tavalla varmistaa parhaan mahdollisen analyysituloksen.

Erilaisten käyttötarkoitusten palveleminen

Herzog-järjestelmät voidaan konfiguroida optimaaliseen näytemäärään. On manuaalisia laitteita muutamille näytteille ja kokonaisia automaatiojärjestelmiä tuhansille näytteille päivässä.

Jyrsintäkoneet

Jyrsintäkoneemme ovat erittäin tukevia ja siksi takaamme erityyppisten näytteiden prosessoinnin parhaalla mahdollisella toistettavuudella ja pisimmällä mahdollisella käyttöiällä. Löydämme optimiratkaisun sinulle hait sitten manuaalista tai automaattista jyrsintä.

Hiontakoneet

Hiontakoneemme ovat kompaktin kokoisia, toimivat manuaalisti tai automaattisesti ja hiovat pinnan optimaalisesti. Laitteissa on näytteen vesiviilennys ja voit valita hiontatyökalun.

Erottelu ja merkintä

Hienostuneet erottelu ja merkintä tekniikkamme mahdollistavat näytteiden prosesoinnin ja mahdollistavat tarkemman analyysin CNS analyysissä.

Murskaus, pulverointi ja prässäys

Kuonanäytteen valmisteluun liittyy tiettyjä erikoisvaatimuksia, joihin vastaamme esimerkiksi pulverointityökalun märkäpuhdistuksella, magneettisella erottelulla sekä tyhjänäytteen annostelulla.

Herzogin kaivostuotteet tarjoavat täydellisen ratkaisun kaivosteollisuuden näytteiden käsittelyyn. Herzog onkin maailman johtava rautamalmi-, kupari-, kulta- ja fosfaattiteollisuuden laboratoriojärjestelmien toimittaja. Herzog-järjestelmät on optimoitu kontrolloimaan kaikkia tuotantotasoja ja niitä käytetään geologisten näytteiden, rikastusnäytteiden ja flotaationäytteiden analyysissä. Järjestelmät ovat skaalautuvia ja mukautuvat asiakkaan tarpeisiin manuaalisista täysin automatisoituihin järjestelmiin.

Murskaus ja ositus

Käytämme erilaisia murskausmetodeja huhmareesta leukamurskaan riippuen materiaalin vaatimuksista. Meidän osituslaitteemme ovat ISO-standardin mukaisia ja pystyvät käsittelemään suuria materiaalimääriä.

Hionta

HERZOG toimittaa hiomalaitteita, jotka on suunniteltu suurten näytemäärien käsittelyyn erityisesti kaivosteollisuudessa. Erityisen vahvan designin lisäksi hiontalaitteissa on helposti vaihdettavissa oleva pulverointiastia ja moottorihuone, johon on helppo päästä käsiksi.

Pelletöinti

Erityiset prässystekniikat on kehitetty sekä XRF että XRD-sovelluksiin.

Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa maksuton opas metalliseosten mittamisesta!