Erityisesti valimoille ja niiden tulevaisuuden haasteille räätälöity laboratoriolaite. Erinomainen valinta myös tuotantolaitosten materiaalitarkastuksiin.

Laitteen konfiguraatio määräytyy sovelluksen vaatimuksista. Tarjolla on sekä pöytämalli että jalallinen malli. SPECTROMAXxin käyttämä uusi tekniikka mahdollistaa grafiittisulkeumia sisältävien näytteiden tarkan analysoinnin: laite voi tarkkailla hiilipitoisuutta pre-spark -vaiheen aikana havaitakseen grafiittisulkeumien läsnäolon, ja näin ollen valita optimaaliset analyyttiset olosuhteet minimoidakseen sulkeumien vaikutuksen.

Myös SPECTROMAXx käyttää standardointiin iCAL-kalibrointilogiikkaa, joka vaatii vain yhden näytteen ja vie vain 5 minuuttia aikaa. Saatavilla on myös adaptereita eri mittaussovelluksiin, esimerkiksi langoille, pienille näytteille ja ohuille näytteille. 

 

 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 


 

Ladattava materiaali

Lataa alta sinua kiinnostavat materiaalit ilmaiseksi!

 


 

 

Tutustu videolla SPECTROMAXxiin paremmin:

 

 

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto