Käsilaitteiden SIGMASCOPE GOLD B ja SIGMASCOPE GOLD C avulla voit tarkistaa kullan aitouden milloin tahansa - nopeasti ja tarkasti. Johtokykyä käyttämällä nämä kultatesterit osoittavat luotettavasti, onko näytteessä vieraita materiaaleja, kuten volframia. Kullan aitoustestaus on siten rikkomaton eikä aiheuta materiaalin tai arvon menetystä.

SIGMASCOPE GOLD B on kehitetty erityisesti kultaharkkojen analysointiin. Vaikka tämä kädessä pidettävä laite voi mitata jopa 17 mm paksuja tankoja, sen muuttuvat tunkeutumissyvyysasetukset mahdollistavat myös ohuempien tankojen testaamisen.

SIGMASCOPE GOLD C on kädessä pidettävä laite kultakolikoiden ja ohuiden tankojen (enintään noin 100 g) aitouden tarkistamiseksi. Olipa kyseessä Krugerrandit, dukatit, kolikkokulta tai hienokulta - tämän helppokäyttöisen kultatesterin avulla tiedät heti, onko kimallus todella kultaa.

 

 

 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 


 

Ladattava materiaali

Lataa tästä esite ilmaiseksi

GOLD TESTING BROCHURE/ Esite englanniksi

 

 


 

Tämän videon parissa voit tutustua laitteeseen paremmin:

 

 

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto