PICODENTOR® HM 500 yhdistää huipputeknologian ja helppokäyttöisyyden. Laite on suunniteltu erittäin hienoihin nanokovuustesteihin ja dynaamiseen mekaaniseen analyysiin. Laite mahdollistaa monien materiaaliparametrien – kuten Martens- ja Vickers-kovuuden – tarkan, syvyysriippuvan mittaamisen.

HM500:n erinomainen voima- ja siirtymätarkkuus mahdollistavat pinnoitteiden analysoinnin nanometrin alueella. Tämä tarjoaa tarkkuustason, joka yleensä löytyy vain hyvin monimutkaisista - ja paljon kalliimmista - mittauslaitteista. Automaattisen näytepöydän ja tehokkaan mikroskoopin avulla voit ohjelmoida automaattiset testit vain muutamalla napsautuksella.

 

 

 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 


 

Tällä videolla esittelyssä nanoindentaatioon käytettävät laitteet, mm. PICODENTOR HM500:

 Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto