Muovimateriaaleja käytetään monenlaisten tuotteiden valmistukseen leluista huonekaluihin. Vuosittain tonneja muovia hylätään ja ne päätyvät kaatopaikoille ympäri maailman. Yhä enemmän näitä materiaaleja otetaan talteen, kierrätetään ja käytetään uudelleen kuluttajien toimesta ja kierrätyslaitoksissa.

Muovien, mattojen ja muiden polymeerimateriaalien kierrätys lisääntyy, kun kuluttajat ja kierrätyslaitokset ottavat talteen, kierrättävät ja käyttävät uudelleen entistä enemmän näitä tuotteita.

Teollisuuden ja kulutuksen jälkeiset materiaalit on tunnistettava ja lajiteltava tarkasti korkealaatuisen uudelleenkäsitellyn materiaalin saavuttamiseksi. Thermo Scientific™ microPHAZIR™ PC Analyzer for Plastic/Polymer Identification on NIR-spektroskopiatyökalu, joka seuloo ja tunnistaa nopeasti erilaisia polymeerejä, muoveja ja kuitutyyppejä paikan päällä tehostaakseen tarkastusta -  tarkkuudesta ja laadusta tinkimättä.

 

 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

  

Alla olevalla videolla microPHAZIR:

 

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto