Rigaku Raman

Analysaattorit yhdisteiden tunnistukseen

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet ja turvallisuuslaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

Raman-spektroskopia

Käsikäyttöiseen Raman-spektroskopiaan perustuvat kemialliset havaitsemisjärjestelmät ovat ihanteellisia työkaluja mahdollisesti vaarallisten näytteiden analysointiin, koska analyysi voidaan usein suorittaa pakkausmateriaalin läpi, häiritsemättä näytettä, mikä minimoi käyttäjän altistumisen.

Jokaisen yhdisteen Raman-spektri on ainutlaatuinen ja toimii "kemiallisena sormenjälkenä", jota voidaan käyttää tuntemattoman yhdisteen tai yhdisteiden seoksen tunnistamiseen. Sisäänrakennetut algoritmit käyttävät näytteen spektrin osia vertaamalla niitä laajaan Raman-spektritietokantaan näytteen tunnistamiseksi.

Kattava vaarallisten aineiden analyysi

Ensivastehenkilöt joutuvat työssään kohtaamaan vaikeita ja vaarallisia tehtäviä joutuessaan torjumaan tuntemattomia uhkia. 

On erittäin tärkeää, että heillä on käytössään laitteet, jotka tarjoavat kaikkein edistyneimmän ja kattavimman kemiallisen analyysin heidän ja yhteisönsä turvallisuuden varmistamiseksi.

Käsikäyttöinen Rigaku Raman -teknologia tarjoaa kemikaalien tunnistamisen kiinteistä aineista, nesteistä, jauheista, geeleistä ja tahnoista - jopa pakkausmateriaalien läpi.

Laaja kirjasto uhkia ja tavallisia materiaaleja

Rigakun Raman-analysaattorien valikoimassa on kirjasto, joka sisältää uusimmat opioidivalmisteet, kemialliset taisteluaineet (CWAs), räjähteet ja niiden lähtöaineet sekä torjunta-aineet ja muut vaaralliset kemikaalit - kattavaan tarkastukseen.

Koska laitteissa käytetään 1064 nm Raman -teknologiaa, käyttäjät voivat skannata läpikuultavan pakkauksen läpi, mikä suojaa heitä altistumiselta mahdollisesti vaarallisille aineille.

Valinnainen QuickDetect-tila tarjoaa menetelmän näkymättömien aineiden havaitsemiseen, joita saattaa löytyä pakkauksen ulkopuolelta.

CQL Max-IDCQL Max-ID spectrometer

 

Käsikäyttöinen 1064 nm Raman-analysaattori maksimoi kemiallisten uhkien analysointivasteen.

Rigaku CQL Max-ID käsikäyttöinen 1064 nm Raman-analysaattori tarjoaa ominaisuuksia ja etuja, jotka maksimoivat kemiallisten uhkien analysoinnin turvallisuus- ja suojaussovelluksissa. Sisäänrakennetulla yli 13 000 kohteen kirjastolla varustettu CQL Max-ID tarjoaa ensivastehenkilöille, rajavartiolaitokselle ja sotilaille laitteen, joka voi tunnistaa huumeita, räjähteitä, myrkyllisiä teollisuuskemikaaleja, kemiallisia taisteluaineita (CWAs) ja paljon muuta - ilman huolia.

CQL Gen-IDCQL Gen-ID spectrometer

 

Käsikäyttöinen 1064 nm Raman-analysaattori
 on optimaalinen kenttäanalyysiin yleisille kemiallisille uhille

Rigaku CQL Gen-ID tarjoaa edistyksellisen analyysin rajalla tai salaisissa ja rikoslaboratorioissa esiintyville kohdennetuille kemiallisille uhille. CQL Gen-ID tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun osastoille, jotka etsivät kohdennettua kemiallisten uhkien analyysiä, kuten huumeita, räjähteitä, kotitalouskemikaaleja, lähtöaineita ja paljon muuta.

CQL Narc-IDCQL Narc-ID

 

Käsikäyttöinen 1064 nm Raman-analysaattorilla saat alustavan huumausaineiden tunnistuksen käden ulottuville.

Käsikäyttöinen Rigaku CQL Narc-ID 1064 nm Raman-analysaattori tarjoaa alustavan tunnistuksen huumeille, lähtöaineille ja jatkeaineille - jopa näkymättömissä määrissä. Suunniteltu huumausaineiden vastaisille viranomaisille, lainvalvonnalle, rikoslaboratorioille, vankilalaitoksille, tulliviranomaisille tai yleisen turvallisuuden toimenpiteisiin, CQL Narc-ID voi vaikuttaa suoraan yhteisöjen suojelemiseen vaarallisilta kemikaaleilta, jotka tällä hetkellä leviävät laittomien huumeiden tarjontamarkkinoilla.

ProgenyProgeny with bottle-2

 

Edistynyt 1064 nm käsikäyttöinen Raman-spektrometri.

Suorita laboratoriolaatuinen analyysi laajimmalle valikoimalle kiinteitä aineita, jauheita, nesteitä ja muita aineita Rigaku Progeny 1064 nm käsikäyttöisellä Raman-analysaattorilla. Suunniteltu mukautettavaksi ja joustavaksi saumattomaan integrointiin mihin tahansa työympäristöön:

  • Farmaseuttisten, ravintoaine- ja kosmetiikka-aineiden raaka-ainetunnistus (RMID)
  • Kokeellisten materiaalien, kemikaalien, liuottimien ja soluviljelyväliaineiden varmistaminen
  • Valmiiden tuotteiden aitouden varmistaminen ja väärennysten estäminen