SPECTROCUBE D on erityisesti jalometallianalyyseille tai RoHS-analyyseille tarkoitettu pöytämallinen small-spot-XRF-laite. CUBE pääsee vaadittuun tarkkuuteen valmiilla, yleisillä kalibroinneilla: laite ei vaadi erillisiä kalibrointeja eri kultaseoksille.

SPECTROCUBE C:n viritystekniikka yhdistää suoran virityksen sekä polarisoitudun
(monokromaattisen) säteen. Laite on suunniteltu erityisesti petrokemian sovelluksiin, ja onkin edullinen ja helppo ratkaisu mm. öljyn lisäaineiden ja epäpuhtauksien mittauksiin. 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 


 

Ladattava materiaali

Lataa alta sinua kiinnostavat materiaalit ilmaiseksi!

 

Lataa tästä esite

SPECTROCUBE for Precious Metals (PDF, en)

SPECTROCUBE for Compliance Testing (PDF, en)

 SPECTROCUBE Overview (PDF, en)

 

 


 

Spectrocube videoesittely:

 

 

 

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto