Holmatro

Hydrauliset leikkurit

Jari Kortesoja

Jari Kortesoja

Myyntipäällikkö, Romukaupan ja satamien laitteet

010 526 3989 / 040 418 1433

jari.kortesoja(at)holger.fi

 

Holmatron mobiilileikkurit ovat ideaalisia työkaluja ajoneuvokierrättäjille niiden keveyden sekä erityisen terämallin ansiosta. kevein leikkuri painaa vain 9.4 kg ja erityisesti U-malliset terät vetävät leikattavan materiaalin leikkurin vahvimpaan kohtaan. Siksi mobiilileikkurit soveltuvat loistavasti katalysaattorien, pakoputkien, ovien, A- ja B-palkkien, vetoakselien, ohjaustolppien ja muiden vastaavien leikkaamiseen.

Kaapelien leikkaamiseen (maa-, puhelin-, sähkö- ja teräskaapelien) tarvitaan omanlaistaan osaamista. Tyypillisesti tämänkaltaiset kaapelit koostuvat lukemattomista pienistä johdoista, jotka leikkauksessa usein joutuvat leikkurin terien väliin. Tällaiset tilanteet pienentävät tuotantokapasiteettia. Lisäksi tämän on todettu olevan haitallista leikkaustyökalujen eliniälle. Tästä syystä Holmatro on kehittänyt leikkurinteriä, joissa on erityinen teräohjain. Tämä ominaisuus pitää terät suorassa suhteessa toisiinsa ja estää niitä eroamasta toisistaan ja vääntymästä.

holmatro_kaapelia

Holmatro on kehittänyt erityisen leikkurin kodinkoneiden (kuten jääkaappien ja pakastinten) kierrätykseen. Sen suorissa terissä on leikkaushammastus ja leikkurin levitystoiminto helpottaa kompressorin irrottamisen nopeasti samalla työkalulla. Terien ansiosta materiaali työntyy syrjään, joten putkien ja kaapelien leikkaaminen samalla työkalulla on helppoa.

Purkukohteissa on satoja erilaisia materiaaleja, jotka täytyy irrottaa erilaisista rakennuksista ja rakennelmista. Holmatron leikkuri lyhyillä ja standarditerillä on loistava työkalu purkukohteisiin ja erilaisten materiaalien leikkaamiseen. Standarditerä on U-muotonsa ansiosta ideaalinen suurempien kappaleiden leikkaamiseen. U-malli vetää materiaalin kohti leikkurin vahvinta kohtaa. Lyhyt terä sopii paremmin ahtaisiin paikkoihin, joissa tarvitaan kovaa leikkausvoimaa.

Holmatro_trolly

Nyttkuva_2015-09-06_kello_16.48.54

Vahvistustankojen leikkaamiseen tarvitaan erittäin vahva työkalu. Holmatron sähköiset ja hydrauliset leikkurit ovat oikea työkalu siihen hommaan! Vahvistustankojen leikkaaminen tehdään hydraulileikkurilla, joka on nopea, turvallinen, tarkka ja hiljainen. Nämä leikkurit pystyvät leikkaamaan halkaisijaltaan jopa 32 mm paksuja tankoja helposti ja turvallisesti. Valtava etu verrattuna hiomiseen on kipinöiden puuttuminen ja matala melutaso. 

Kevyt ja ergonominen

Holmatron paikallaan olevissa leikkureissa on kääntömekanismi, jonka ansiosta leikkuria voi kääntää mihin tahansa suuntaan ja missä tahansa kulmassa. Operaattori voi siis leikata kohteensa asettelematta niitä ensin oikeaan asentoon. Tämä ominaisuus mahdollistaa korkeamman tuottavuuden. Vieläkin isompi etu on, että operaattorin kokemaa fyysistä vaativuutta on saatu radikaalisti vähennettyä. Mobiilileikkurit ovat kevyitä, helppokäyttöisiä ja helppo siirtää. Ne on myös varustettu säädettävällä kahvalla.

Käyttäjäystävällinen

Purkukohteissa on satoja erilaisia materiaaleja, jotka täytyy irrottaa erilaisista rakennuksista ja rakennelmista. Holmatron teollisuusleikkurin terät ovat erittäin kestäviä. Lisäksi ne on erityisen helppo vaihtaa itse, jos haluat käyttää leikkuria eri käyttökohteisiin.

Turvallinen

Holmatron leikkurit ovat käyttäjäystävällisiä ja niiden tärkein ominaisuus on turvallisuus. Laitteessa on kuolleen miehen kytkin ja liikkuvien osien suojaus, joiden ansiosta onnettomuudet ovat erittäin harvinaisia. Holmatron leikkuria voidaan käyttää vain käyttäen molempia käsiä.

Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa katalogi