Kulometria ja MMS pöytälaitteet

Fischerin pöytälaitteet ylittävät kannettavien laitteiden toimintakyvyn tarjoamalla enemmän ja erilaisia mittaustekniikoita. MMS-pöytälaite yhdistää jopa 8 eri sähkömagneettista mittaustekniikkaa mahdollistaen materiaalin monien ominaisuuksien mittaamisen ja testaamisen yhdellä laitteella.

Kulometrinen menetelmä on kustannustehokas, tarkka vaihtoehto XRF-menetelmälle silloin, kun näytteiden ei tarvitse pysyä ehjinä. Menetelmässä pinnoite liotetaan irti pohjamateriaalista sähkövirran avulla. Kulometrinen menetelmä on yksi yksinkertaisimmista ja vanhimmista pinnoitepaksuuden mittausmenetelmistä. Standardin DIN EN ISO 2177 mukaisesti se sopii monille metallipinnoitteille millä tahansa pohjamateriaalilla. Kaikki Fischerin pöytäyksiköt ovat helppokäyttöisiä ja helposti ohjelmoitavia. Tarjolla on kattavat arviointi- ja tilastotoiminnot sekä erilaiset tiedonsiirtomuodot.

 

 LAITTEET:


 

COULOSCOPE® CMS2

Tietyn kerrospaksuuden yläpuolella kerroksen paksuuden rikkomaton mittaus holger-hartmann_COULOSCOPE-CMS2röntgenfluoresenssilla ei ole enää mahdollista. Tämän jälkeen esiin marssii laitteemme COULOSCOPE® CMS2 mittaa melkein minkä tahansa yksi- ja monikerroksisen metallipinnoitteen paksuuden kulometrisen menetelmän avulla. Laite soveltuu erityisesti galvanoitujen päällysteiden laadunvalvontaan sekä piirilevyjen tinan jäännöspaksuuden valvontaan.
 Tämä tehdään yksinkertaisesti poistamalla pinnoite. Monet yleiset yksi- ja monikerroksiset pinnoitteet voidaan mitata tarkasti COULOSCOPE CMS2: lla.

Kulometrinen menetelmä on kustannustehokas, tarkka vaihtoehto röntgenfluoresenssimenetelmälle - edellyttäen, että voit hyväksyä tuhoavan menetelmän pinnoitteen paksuuden mittaamiseen. Se tarjoaa sinulle maksimaalisen joustavuuden, koska sitä voidaan käyttää monenlaisissa pinnoite-tausta-yhdistelmissä. Hyödynnät pinnoitteen paksuuden mittaamisen kulometristä menetelmää erityisesti galvanoitujen päällysteiden laadunvalvonnassa sekä painettujen piirilevyjen tinan jäännöspaksuuden valvonnassa.

Tästä pääset laitteen omalle sivulle


 

FISCHERSCOPE® MMS® PC2

Fischerin modulaarisen mittausjärjestelmän, FISCHERSCOPE® MMS® PC2, etu on joustavuus sekä pinnoitteenRS456_MMS PC 2-scr-1 paksuuden mittauksessa että materiaalien testauksessa.

Laite voidaan räätälöidä mittaus- ja testaustarpeisiisi kahdeksan plug-in-moduulin avulla. Esimerkiksi PERMASCOPE®- ja SIGMASCOPE®-laajennuskorttien sekä niiden antureiden kanssa käytettynä voit mitata sekä pinnoitteen paksuuden että sähkönjohtavuuden samalla laitteella. Tämä all-in-one-mittausjärjestelmä säästää aikaa ja rahaa poistamalla erillisten laitteiden tarpeen ja tehostamalla laadunhallintaprosessejasi.

Vaihdettavien korttimoduulien avulla käyttäjä voi suorittaa amplitudi- ja vaiheherkät pyörrevirtamittaukset ja magneettiset induktiomittaukset vaihtamatta instrumentteja. MMS PC2:n joustavuus, tarkkuus ja tiedonkäsittely tekevät siitä täydellisen ratkaisun ainutlaatuisiin pinnoitteen mittaus- ja materiaalitestaustarpeisiisi.


Tästä pääset laitteen omalle sivulle


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto