Tämän kastepistemittarin avulla voit helposti seurata pinnoiteprosesseihin liittyviä ympäristön olosuhteita. MMS® Inspection DPM mittaa luotettavasti suhteellisen kosteuden, ilman lämpötilan ja pintalämpötilan, joten voit helposti laskea kastepisteen hetkessä.

Kastepistemittari on erittäin kestävä, pölytiivis ja suojattu vesisuihkuilta (IP65). Sen kompakti muotoilu ja neljä suurta nappia mahdollistavat helpon käytön yhdellä kädellä. Se onkin ihanteellinen käytettäväksi vaativimmissakin olosuhteissa, esimerkiksi raskaassa korroosiosuojauksessa. Valo- ja äänisignaalien avulla sinulla on aina yleiskuva mitatuista kastepistearvoista.

 

 

 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 


 

Ladattava materiaali

Lataa tästä MMS Inspection-sarjan esite

MMS INSPECTION SERIES BROCHURES/ Esite englanniksi

 


 

Tämän videon parissa voit tutustua laitteeseen paremmin:

 

 

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto