MMS® Inspection SPG:n avulla pintatarkastukset voidaan suorittaa hetkessä. Tämä kannettava laite määrittää pinnan profiilin tarkasti ja nopeasti. LED-valon, äänen ja tärinän avulla voit heti selvittää, onko lukema määritelmän mukainen vai ei. Profiilimittaukset ovat muun muassa standardien ASTM 4417-B ja SSPC-PA 17 mukaisia.

Pintaprofiilimittari pysyy käsissäsi epäsuotuisimmissakin olosuhteissa: Sen ergonominen muotoilu ja neljä toimintonäppäintä tekevät siitä helppokäyttöisen yhdellä kädellä - myös käsineitä käytettäessä. Pöly- ja vedenpitävä kotelo (IP65) suojaa pintaprofiilimittaria, joten saat aina luotettavat mittaustulokset työskentelyolosuhteista riippumatta.

 

 

 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 


 

Ladattava materiaali

Lataa tästä MMS Inspection-sarjan esite

MMS INSPECTION SERIES BROCHURES/ Esite englanniksi

 

 


 

 

Tämän videon parissa voit tutustua laitteeseen paremmin:

 

 

 

 

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto