Rigaku Raman

Analysaattorit yhdisteiden tunnistukseen

 

so

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet ja turvallisuuslaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

Progeny on maailman ensimmäinen täysin kannettava Raman analysaattori, joka on suunniteltu kaikilta osin sulautumaan mm. seuraaviin lääketeollisuuden työympäristöihin:

  • Raaka-aineiden tunnistukseen: lääketieteelliset aineet (API), apuaineet, kosmetiikka yms.
  • Kliinisten kokeiden materiaalien, kemikaalien ja liuotteiden varmistukseen
  • Valmiiden tuotteiden autentikointiin sekä väärennösten paljastukseen kuluttajien suojelemiseksi 

ResQ-analysaattori tarjoaa poliisille, palomiehille, armeijalle ja muille turvallisuudesta vastaaville nopean ja helppokäyttöisen analysaattorin mm. räjähteiden, huumeiden ja vaarallisten sekä vaarattomien kemikaalien tunnistukseen.

  • Tunnista räjähteet nopeasti ja tarkasti – voit käyttää laitetta vaikka ylläsi on M3-tyypin suojavarustus.
  • Tunnista laajasti huumausaineita ja laittomia lääkkeitä ja lähetä tiedot suoraan analysaattorista laboratoriohenkilökunnalle.
  • Tunnista jo kentällä epämääräiset vaaralliset materiaalit, jotka saattavat olla uhka yleiselle turvallisuudelle ja eristä vahinkoalue oikeaoppisesti.

 

Lataa tästä Progeny ResQ-esite:

Lataa esite

Fluoresoivien näytteiden tunnistus

1064nm laserin avulla pystytään tunnistamaan myös fluoresoivat näytteet, joita ei olla pystytty tunnistamaan perinteisillä 785nm:n Raman-analysaattoreilla. Tällaisia näytteitä ovat esimerkiksi värikkäät näytteet (punaiset, siniset, pinkit) ja mm. heroiini.

Laaja kirjasto uhkia ja tavallisia materiaaleja

Progenyssä on laaja yli 12000 yleistä materiaalia käsittävä kirjasto. Kirjastoa päivitetään jatkuvasti useita kertoja vuodessa, kun uusia uhkia ilmestyy. Lisäksi asiakas voi päivittää kirjastoa nopeasti ja helposti itse lisäämällä sinne uusia näytteitä (lisäys vie kaikkine työvaiheineen noin 2 minuuttia).

Nopea tiedonsiirto WiFin avulla

Pystyt lähettämään analyysitiedot suoraan laitteesta pdf-raportin muodossa esimerkiksi kännykän kautta työkaverin sähköpostiin.

Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa turvallisuusalan esite!