Yksi pinnoitteen paksuuden mittauslaite - erilaisia ​​sovelluksia! MMS® Inspection DFT on monipuolinen pinnoitteen paksuuden mittauksen alalla. Se soveltuu erinomaisesti pinnoitteen paksuuden mittaamiseen sekä teräkselle että raudattomille metalleille, ja sitä voidaan käyttää useilla teollisuudenaloilla. Laite on suojattu pöly- ja vesisuihkuilta IP65-luokitellulla kotelolla.

Helppokäyttöisyyden ja turvallisen tuen ansiosta voit suorittaa vaativimmatkin mittaustehtävät luotettavasti ja nopeasti. Signalointi valon, äänen ja tärinän kautta kertoo välittömästi näyttöä katsomatta, ovatko lukemat toleranssin rajoissa. Pinnoitteen paksuuden mittaus on standardien DIN EN ISO 2178 ja ASTM D7091 tai DIN EN ISO 2360 ja ASTM D7091 mukainen.

 

 

 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 


 

Ladattava materiaali

Lataa alta MMS Inspection DFT:n esite tai MMS Inspection-sarjan esite

MMS INSPECTION DFT BROCHURE/ Esite englanniksi

MMS INSPECTION SERIES BROCHURE/ Esite englanniksi

 


 

Alla olevalla videolla MMS Inspection DFT:n tutoriaali:

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto