Naarmutestit simuloivat laboratoriossa erilaisia ​​kuormia, joille pinta normaalisti altistuu jokapäiväisessä elämässä.

FISCHERSCOPE®-ST-sarja on modulaarinen naarmutestijärjestelmä, joka tarjoaa kaksi mallia kattamaan eri mittausalueet. ST30 käyttää pieniä voimia ja on ihanteellinen pehmeiden materiaalien, kuten maalien tai polymeerien, sekä ohutkalvojen testaamiseen puolijohdeteollisuudessa. Koville pinnoitteille ST200 käyttää suurempia voimia.

Tuloksena oleva naarmu arvioidaan ensisijaisesti optisesti. Tätä tarkoitusta varten FISCHERSCOPE ST:ssä on korkean resoluution mikroskooppi, joka voidaan varustaa tarvittaessa jopa kolmella linssillä. Optisen analyysin lisäksi voidaan myös mitata akustista emissiota, tangentiaalista voimaa ja tunkeutumissyvyyttä.

 

 

 


 

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään

so-1

Santtu Ojala

Myyntipäällikkö, Teollisuuden analyysilaitteet

010 526 3987

santtu.ojala(at)holger.fi

 


 

Ladattava materiaali

Lataa tästä Fischerscope ST200 esite

FISCHERSCOPE® ST 200/Esite englanniksi

 


 

Tällä videolla esittelyssä FISCHERSCOPE ST200:

 

 

 


Rahoitus_ukot.jpg

Rahoitus

Tarjoamme kaikkiin meiltä hankittaviin koneisiin ja laitteisiin rahoitusta yhteistyökumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Safety_firs_ukko.jpg

Turvallisuus

Analyysilaitteiden hankinnassa täytyy ottaa huomioon myös käyttäjien turvallisuus. Hankkiessanne käyttöönne XRF-analysaattorin tai läpivalaisulaitteen, yrityksenne täytyy hankkia turvallisuuslupa Säteilyturvakeskukselta (STUK). Holger Hartmann Oy auttaa teitä säteilyturvallisuuslupa-asioissa eteenpäin.

Huoltoukot.jpg

Huolto

Toimimme täyden palvelun laitetoimittajana ja pidämme huolta laitteesta sekä käyttäjästä koko laitteen elinkaaren ajan. Analyysilaitteisiin tarjoamme täyden palvelun huollon Tampereelta käsin ja turvatekniikan laitteisiin Vantaalta käsin. Raskaisiin koneisiin tarjoamme varaosapalvelun sekä tehtaan huolto-ohjeet teidän omalle huolto-organisaatiollenne.

Lue lisää huoltopalvelustamme >

Koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut

Saatte meiltä kattavan käyttökoulutuksen hankkiessanne laitteen meidän kauttamme. Tarjoamme sekä henkilökohtaista koulutuspalvelua että verkkokursseja. Käy tutustumassa verkkokoulutustarjontaamme. 

Lue lisää koulutuspalveluistamme >

Lataa hinnasto