10. joulukuuta 2022

 

Tontut ovat oppineet uutta ja päässeet tutustumaan isompiinkin laitteisiin. Holgerhan toimittaa säteilyporttejakin. 


10. joulukuuta 🎅

 

RSI Säteilyportit

RSI-sateilyportit

RSI-porttien valikoima on todella kattava ja sieltä löytyykin kuulemma ratkaisut niin pieniin romupihoihin kuin suurille terästehtaillekin kaikkien uloskäyntien tarkkailuun.

Ominaisuuksia:

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä

  Käyttöliittymän kielen saa muutettua englannista suomen tai ruotsinkieliseksi nopeasti. Järjestelmä työskentelee 24/7 täysin automaattisesti, käyttäjän ei tarvitse puuttua järjestelmään kuin hälytyksen tullessa.  Kuvanäyttö ja tuloste osoittavat myös säteilylähteen sijainnin kuormassa.

   
 • Huoltovapaa laitteisto

  RSI on tehnyt erittäin luotettavan järjestelmän, joka havaitsee itse toimintavirheet ja antaa hälytyksen mahdollisesta toimintavirheestä keskeyttämättä valvontaa. Jos laitteistoon pitää puuttua se voidaan tehdä etäohjausohjelmiston avulla etänä – tämä säästää huomattavasti huoltokustannuksissa järjestelmän noin 10-15 vuotta kestävän eliniän aikana. Laitteisto on rakennettu moduuleittain, jolloin asiakas voi itse vaihtaa vioittuneen moduulin.

   
 • Yksinkertainen raportointi

  Yhtä nappia painamalla järjestelmä tulostaa lyhyen raportin kuormasta. Hälytys ja myös hälyttämättömät ajoneuvot tallennetaan järjestelmän muistiin hälytysajankohdan ja muun datan kanssa.

   

Tontut pääsivät tutustumaan RSI-säteilyportteihin myös videoiden muodossa, kun Holgerin myyjä Jari vieraili Eurajoen Romulla Juuso Luodesmeren vieraana. Video alla:

 

 

 

Kerromme mielellämme lisää laitteistamme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme!

Lisätietoa laitteistamme saat asiantuntevalta henkilökunnaltamme!

Voit ottaa yhteyttä tiimiimme klikkaamalla oheista team -kuvaa:

Ota-yhteytta

 

 

Topics: holger hartmann #joulukalenteri #10Luukku SomeJoulukalenteri