Asiakkaamme tarina - Tasowheel Gears Oy

Tasowheel Gears Oy valmistaa komponentteja keskiraskaaseen voimansiirtoon ja hankkivat meiltä Holger Hartmannilta Niton XRF-alkuaineanalysaattorin, jotta voivat olla varmoja mitä sisään tuleva materiaali on. 

Tasowheel Gears Oy

Tasowheel Gears Oy on tamperelainen, lähes 40 vuotta vanha perheyritys, joka valmistaa Holger_Hartmann_Tasowheel_Gears-3komponentteja keskiraskaaseen voimansiirtoon. Tuotevalikoimaan kuuluu esimerkiksi akseleita, hammaspyöriä ja -vaihteita sekä voimansiirtokokoonpanoja. Yrityksessä käytetään NITON XRF -analysaattoria materiaalien koostumuksen tarkastelemiseen.

Tasowheel Gears palvelee monia teollisuuden aloja ja toimittaa asiakkailleen näiden piirrustusten mukaisia voimansiirtokomponentteja. Yrityksessä tahdotaan olla varmoja, että sisään tuleva materiaali on sitä, mitä on luvattu. Siksi he tarvitsivat käyttöönsä oman alkuaineanalysaattorin.

- Olemme hankkineet NITON XRF-alkuaineanalysaattorin Holger Hartmann Oy:ltä, kertoo tarkastaja Harri Snellman.

Koulutuksessa perehdyttiin laitteen käyttöön

-Saimme laitteen tänne vähän yli vuosi sitten. Aika pian Holger Hartmannin suunnalta pidettiin parin Holger_Hartmann_Tasowheel_Gears-1tunnin mittainen käyttökoulutus, jossa käytiin läpi sekä teoriapuolta, että kokeiltiin laitteen käyttöä, Snellman kertoo.

Koulutuksen jälkeen laite otettiin yrityksessä käyttöön. Laitteella mitataan muun muassa teräs- ja alumiiniseosten pitoisuuksia.

-Mittaaminen parantaa laadunvarmistusta ja voimme sanoa, että meillä oikeasti kiinnitetään huomiota siihen, mitä materiaaleja 

Tukipalvelut toimivat hienosti

Tasowheel Gears toivoo yhteistyökumppaneiltaan luotettavuutta, joustavuutta ja palvelualttiutta. Näihin toiveisiin Holger Hartmann on pystynyt vastaamaan. Kun laitteen käyttöön on koulutuksen jälkeenkin kaivattu vinkkejä, on vastauksia ja opastusta saanut helposti. 

- Tuki on ollut hyvää ja ammattitaitoista, Snellman tiivistää.

Katso alla olevalta videolta Danfoss Drivesin kokemuksia Holger Hartmannin Niton XRF-analysaattorista:Kerromme mielellämme lisää laitteistamme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme!

Lisätietoa laitteistamme saat asiantuntevalta henkilökunnaltamme!

Voit ottaa yhteyttä tiimiimme klikkaamalla oheista team -kuvaa:

 

 Ota-yhteytta

 

 

Topics: laadunvalvonta xrf-analysaattori niton analysaattori holger hartmann Niton XRF-analysaattori röntgenfluoresenssiteknologia