Esittelyssä: SPECTROCUBE

Laitteiden esittelyssä siirrymme pöytämallisiin analyysilaitteisiin. SPECTROCUBE on esimerkiksi jalometallianalyysiin soveltuva small-spot-XRF-laite, jolla pystytään mittaamaan todella pieniä esineitä. SPECTROCUBElla on myös petrokemian sovelluksiin soveltuva kalibrointi.

Tällä viikolla esittelyssä on SPECTROCUBE. 

SPECTROCUBE on helppokäyttöinen ja nopea. Se analysoi kaksi kertaa muita saman luokan analyysilaitteita nopeammin ja siksi sillä pystytäänkin mittaamaan satoja näytteitä päivässä. SPECTROCUBE D on erityisesti jalometallianalyyseille tai RoHS-analyyseille tarkoitettu pöytämallinen small-spot-XRF-laite. SPECTROCUBE C:llä taas voi edullisesti ja helposti mitata öljyn lisäaineet ja epäpuhtaudet. Se on suunniteltu erityisesti petrokemian sovelluksiin.

SPECTROCUBE

SPECTROCUBE D

Jalometallianalyyseihin tai RoHS-analyyseihin soveltuva pöytämallinen small-spot-XRF-laite SPECTROCUBE D pääsee vaadittuun tarkkuuteen valmiilla, yleisillä kalibroinneilla: laite ei vaadi erillisiä kalibrointeja eri kultaseoksille. SDD-detektori takaa tarkat ja nopeat tulokset jopa 15 sekunnissa. Myös pienten näytteiden analysointi on CUBElla mahdollista: pienin mahdollinen koko on 0,2 mm. Laitteen helppokäyttöisyys, nopeus ja yksinkertaisuus tekee siitä oivan kumppanin rutiinitarkastuksiin.

SPECTROCUBE C

Erityisesti petrokemian sovelluksiin suunnitellun SPECTROCUBE C:n viritystekniikka yhdistää suoran virityksen sekä polarisoidun (monokromaattisen) säteen. Edullinen ja  helppo ratkaisu mm. öljyn lisäaineiden ja epäpuhtauksien mittauksiin. CUBE C:llä päästään alhaisiin havainnointirajoihin, esimerkiksi rikkipitoisuus öljypohjaisessa näytteessä selvitetään alimmillaan 0,15 mg/kg tasolla. Mittaaminen on helppoa ja nopeaa. CUBE C:hen on saatavilla 12-paikkainen näytealusta.

 

TEKNISET TIEDOT

  • Detektori: SDDkuvat spectro.003
  • Paino: n. 48kg
    (sovelluskohtainen)
  • Tietokone: Yhdistetään tietokoneeseen (Windows)
  • Näytekammio;  CUBE D - videokuva näytteestä
    CUBE C - monipaikkainen näytealusta mahdollinen
  • AnalyysitFundamental Parameters FP+, RoHS, Low S in Fuels, Additives in Oil, Jalometallit 

 

Alla olevilta videoilta selviää millainen laite on kyseessä. 

Ensimmäisellä videolla esitellään SPECTROCUBEa jalometallianalyysissä. Videolta näet jalometallin analyysituloksen ja sen, kuinka Small Spot-toiminnon avulla pystytään analysoimaan markkinoiden pienimpiä näytteitä. Kannattaa katsoa ja tutustua!

 

Toisella videolla esitellään SPECTROCUBE petrokemian sovelluksessa öljyn epäpuhtauksien analyysissä.Kerromme mielellämme lisää laitteistamme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme!

Lisätietoa laitteistamme saat asiantuntevalta henkilökunnaltamme!

Voit ottaa yhteyttä tiimiimme vaikka tästä:

 

 Ota-yhteytta

 

 

Topics: xrf-analysaattori xrf analysaattori holger hartmann SPECTRO petrokemian sovellukset jalometallianalyysi RoHS-analyysi SPECTROCUBE