Esittelyssä: SPECTROSCOUT

Onko laitteemme vielä hieman vieraita tai haluatko niistä muuten vain lisätietoa? Pysy blogimme parissa seuraavien viikkojen ajan. Tästä alkaa blogisarja, jossa esittelemme joka viikko jonkun laitteistamme. Tervetuloa mukaamme!

Tällä viikolla esittelyssä on SPECTROSCOUT.

SPECTROSCOUT on huippuluokan pöytämallinen XRF-analysaattori kannettavana versiona. SCOUT tuo laboratoriotasoisen analyysin suoraan kentälle ja/tai tuotantolaitoksen lattialle. Missä ikinä sitä tarvitsetkaan!

SPECTROSCOUT

SPECTROSCOUT on pöytämallinen XRF-analysaattori kannettavana versiona. Se on erittäin hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitaan helppoa ja nopeaa, kentällä tapahtuvaa alkuaineanalyysia. SCOUT sopii esimerkiksi maaperä-, sedimentti-, kaivos-, jäte- tai jäteöljysovelluksille.

Analyysi vaatii vain vähän näytteiden käsittelyä ja antaa ensimmäiset tulokset jo muutamissa sekunneissaMatalan konsentraation jäännösalkuaineille luotettavat tulokset saadaan 3–5 minuutissa. SPECTROSCOUTista löytyy erikseen myös tuotannon yhteyteen suunniteltu malli, joka soveltuu mm. ruoka-, kemikaali-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden mittaustarpeisiin. Alkuainealue on Na–U, valitusta kalibroinnista ja sovelluskohteesta riippuen.

 

TEKNISET TIEDOT

  • Detektori: SDD tai Si-PIN (sovelluskohteen mukaan)
    kuvat spectro.001
  • Paino: 11-12kg ilman akkua, 11,75-12,75kg akulla
    (sovelluskohtainen)
  • Tietokone: Integroitu PC kosketusnäytöllä, Bluetooth-, WLAN-, ja USB-rajapinnat
  • Lisäosat (sisältyy): USB-kaapeli, LAN-kaapeli, laturi, AC-adapteri
  • Vaihtoehtoiset lisäosatGPS-adapteri, tulostin, He-huuhtelu ja näytteenpyöritin, tyhjiö ja näytteenpyöritin, akku, 12 V autolatauskaapeli, kuljetuslaatikko, videokamera, Notebook (Windows 7)

 

Tutustu englannin kieliseltä videolta SPECTROSCOUTiin lisää:

 Lisätietoa laitteistamme saat asiantuntevalta henkilökunnaltamme!

Kerromme mielellämme lisää laitteistamme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme!

Voit ottaa yhteyttä tiimiimme vaikka tästä:

 Ota-yhteytta

 

 

Topics: alkuaineanalysaattori materiaalintunnistus analysaattori holger hartmann Kannettava analysaattori Alkuainepitoisuuksien mittaus kuorman tarkastus materiaalin tarkastus materiaalin tunnistus WDXRF-teknologia alkuaineanalyysi SPECTRO SPECTROSCOUT