FISCHERSCOPE XDAL

Kuinka epäsäännöllisen muotoisten näytteiden pinnoitteen paksuuden testaaminen onnistuu?

FISCHERSCOPE X-RAY on ihanteellinen valinta rikkomattomaan pinnoitteen paksuuden mittaukseen ja materiaalianalyysiin.

FISCHERSCOPE X-RAY -tuotteet

Vuodesta 1983 lähtien nämä Fischerin XRF-laitteet ovat olleet olennainen osa laatutestausta melkein kaikilla päätoimialoilla. Laitteet ovat tunnettuja tarkkuudestaan, toistettavuudestaan ​​ja kestävyydestään. Samaan aikaan FISCHERSCOPE X-RAY -tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja tukemaan sinua kaikilla mittauksen osa-alueilla. Tämän avulla voit keskittyä laadukkaaseen työhön eikä turhaa aikaa mene mittauslaitteen säätämiseen. 

 

FISCHERSCOPE® X-RAY XDAL® 

FISCHERSCOPE® X-RAY XDAL® on XDL-sarjan paras röntgenfluoresenssimittauslaite. RS2441_xdal-scrKuten pikkuveljensä, tämä XRF-analyysilaite mittaa ylhäältä alas, mikä tekee epäsäännöllisen muotoisten näytteiden testaamisesta helppoa ja kätevää. Mittausolosuhteiden optimoimiseksi FISCHERSCOPE X-RAY XDAL:n vakiovarusteena on vaihdettavat kollimaattorit ja suodattimet.

Mitä vaativampi mittaustehtävä on, sitä tärkeämpi detektorityyppi on! FISCHERSCOPE X-RAY XDAL tarjoaa siis 3 erilaista puolijohdedetektoria.

 

SERTIFIOIDUT XRF KALIBROINTISTANDARDIT 

Vain hyvin kalibroitu mittauslaite tuottaa oikeat tulokset. Siksi Fischerille tarkkuus on tärkein kalibrointistandardiensa suhteen. Kaikki standardimme on luotu ISO 17025-akkreditoiduissa laboratorioissa.

Sarja sisältää yli 300 kalibrointistandardia pinnoitteen paksuuden mittaamiseen ja materiaalianalyysiin käyttämällä energiadispersiivistä röntgenfluoresenssia (EDXRF). Yksittäisten standardien lisäksi tarjoamme myös sarjaa referenssimateriaalia erilaisiin sovelluksiin, kuten RoHS, kulta ja korut tai piirilevyt.

Vaadittavasta jäljitettävyydestä riippuen kalibrointistandardit ovat saatavana joko valmistajan sertifikaatilla tai ISO 17025 -sertifikaatilla. Fischerin asiantuntijat auttavat mielellään valitsemaan oikean kalibrointistrategian.


Kerromme mielellämme lisää laitteistamme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme!

Lisätietoa laitteistamme saat asiantuntevalta henkilökunnaltamme!

Voit ottaa yhteyttä tiimiimme klikkaamalla oheista team -kuvaa:

 

 Ota-yhteytta

 

 

Topics: xrf-analysaattori analysaattori holger hartmann FISCHERSCOPE