FISCHERSCOPE XRF-laitteet

Nyt esittelemme Helmut Fischerin XRF-laitteet.

FISCHERSCOPE X-RAY on ihanteellinen valinta rikkomattomaan pinnoitteen paksuuden mittaukseen ja materiaalianalyysiin.

FISCHERSCOPE X-RAY -tuotteet

Vuodesta 1983 lähtien nämä Fischerin XRF-laitteet ovat olleet olennainen osa laatutestausta melkein kaikilla päätoimialoilla. Laitteet ovat tunnettuja tarkkuudestaan, toistettavuudestaan ​​ja kestävyydestään. Samaan aikaan FISCHERSCOPE X-RAY -tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja tukemaan sinua kaikilla mittauksen osa-alueilla. Tämän avulla voit keskittyä laadukkaaseen työhön eikä turhaa aikaa mene mittauslaitteen säätämiseen.


FISCHERSCOPE® X-RAY XUL®

FISCHERSCOPE® X-RAY XUL® -sarjan laitteet käyvät perusvarustuksesta jokaiseen ED-XRF-analysaattori-xray-xulgalvanointiyritykseen. Nämä suoraviivaiset ja edulliset  ED-XRF-analysaattorit ovat erinomaisia ​pinnoitusseoksen​ koostumuksen seurantaan, mutta ne ovat myös välttämättömiä avustajia laadunvalvonnassa: laitteet ovat vankkoja ja sopivat täydellisesti galvaanisten pinnoitteiden mittaamiseen massatuotetuissa osissa, kuten muttereissa ja pulteissa.

 


FISCHERSCOPE® X-RAY XAN®

Kuten XUL-sarja, XRF-spektrometri FISCHERSCOPE® X-RAY XAN® soveltuu xanerinomaisesti yksinkertaisesti muotoiltujen näytteiden analysointiin. XAN-sarjan suuri etu on kuitenkin niiden korkealaatuisissa puolijohdedetektoreissa. Röntgenfluoresenssin (XRF) avulla voit paitsi mitata päällysteiden paksuuden myös analysoida seosten (esim. Kuparin) koostumusta.

 

FISCHERSCOPE® X-RAY XDL®- ja XDLM®

FISCHERSCOPE® X-RAY XDL®- ja XDLM®-röntgenfluoresenssispektrometrit (XRF) liittyvät läheisesti XUL-sarjaan. Kaikki näissä sarjoissa käytetyt pääkomponentit - kuten detektori, röntgenputket ja suodatinyhdistelmät - ovat identtisiä. Mutta näissä kahdessa sarjassa on eräs merkittävä ero: XDL- ja XDLM-laitteet mittaavat ylhäältä alas. Ja se tarkoittaa ei-litteiden näytteiden kätevää XRF-analyysiä - monimutkaiset muodot eivät ole enää ongelma!

XDLxdlm-pcb-200

 

 

 

Kerromme mielellämme lisää laitteistamme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme!

Lisätietoa laitteistamme saat asiantuntevalta henkilökunnaltamme!

Voit ottaa yhteyttä tiimiimme klikkaamalla oheista team -kuvaa:

 

 Ota-yhteytta

 

 

Topics: xrf-analysaattori analysaattori holger hartmann FISCHERSCOPE