Esittelyssä: HERZOG HS-F 1000

Tällä viikolla esittelyssä HERZOG HS-F 1000

HS-F 1000 on automaattinen jyrsin teräksen, takkiraudan sekä raudattomien metalliseosten jyrsintään valmistettaessa näytteitä erityisesti laadunvalvontalaboratorion OES-, XRF- ja polttoanalyyseihin sekä muihin analyyttisiin menetelmiin.

HERZOG HS-F 1000

Näytteet voivat olla halkaisijaltaan maksimissaan 50 mm, ja geometrialtaan pyöreitä tai yhdensuuntaisilla pinnoilla. Laite on sopiva sekä linja- ja robottiautomaatioon että erilliseen käyttöön. HS-F 1000:n yhtenä etuna on nopeus: Koska käyttäjä, robotti tai liukuhihna pudottaa näytteet siirtopositioon ja HS-F1000 jyrsii näytteen pohjapintaa, on näyte valmiiksi nollapositiossa. Tämän vuoksi aikaa vievää näytteen korkeusmittausta ei tarvita. Lisäksi jokainen vaihe on optimoitu nopeuden suhteen, mikä säästää aikaa. Suunnittelu takaa korkean joustavuuden. Näytteiden syöttö voidaan tehdä kahdesta eri luukusta eri automaatiomenetelmiä käyttäen (robotti, liukuhihna jne.).

HS-F1000 onkin mahdollista liittää osaksi erilaisia automaatiojärjestelmiä.

HS-F1000

Kooltaan HS-F1000 on varsin kompakti: tilavuus on kolme kertaa pienempi kuin näytteenkäsittelyssä yleisesti käytetty standardi CNC-jyrsin.

Laitteen huolto on helppoa, sillä kaikkiin koneen osiin on helppo pääsy. Kaikki irronneet lastut putoavat edessä olevaan, helposti tyhjättävään säiliöön.  

HS-F1000:n toiminta ja rakenne on optimoitu simulaatiopohjaisen suunnittelun avulla, mikä takaa selvästi alennetun tärinätason sekä loistavat jyrsintätulokset myös erittäin hauraille takkirautanäytteille. 

Lisäksi valittavana seuraavat lisävarusteet:

  • työvälineen vaihtaja 
  • lastunkeräysyksikkö (CCU, chip capture unit) 
  • CCU sisältäen kääntöalustan 
  • makasiini 
  • kamera 
  • jätelastujen kuljetus 


Tutustu alla olevan videon parissa HS-F 1000-laitteeseen: 

 

Kerromme mielellämme lisää laitteistamme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme!

Lisätietoa laitteistamme saat asiantuntevalta henkilökunnaltamme!

Voit ottaa yhteyttä tiimiimme klikkaamalla oheista team -kuvaa:

 

 Ota-yhteytta

 

 

Topics: holger hartmann herzog herzog jyrsintalaitteet HS-F-1000