Esittelyssä: HERZOG HS-FF 2000

Tällä viikolla esittelyssä HERZOG HS-FF 2000

HS-FF 2000 on automaattinen kaksoiskarajyrsin teräksen ja takkiraudan jyrsintään OES-, XRF- ja polttoanalyysin sekä muiden analyyttisten menetelmien näytteille.

HERZOG HS-FF 2000

Näytteet voivat olla halkaisijaltaan maksimissaan 50 mm, ja geometrialtaan pyöreitä tai yhdensuuntaisilla pinnoilla. Laite on sopiva sekä linja- ja robottiautomaatioon että erilliseen käyttöön. Automaattinen käsittelysykli takaa nopeat ja toistettavuudeltaan erinomaiset tulokset. Jyrsinnän parametrit ovat optimaalisesti säädettävissä materiaaliluokittain, ja käytössä on valikoima sovelluskohtaisia työkaluja.  

Jyrsin on ilmatiivis ja äänieristetty. Jyrsitty puru kerätään irrotettavalle keräysalustalle. Kuva, joka sisältää kohteen sisä, tulostin, valkoinen

Kuvaus luotu automaattisestiHS-FF2000:ssa on kaksi itsenäisesti toimivaa tarkkuusjyrsinkaraa. Jyrsinterää ei tarvitse vaihtaa teräksen ja raudan välillä. Jyrsintävälineiden vaihtaminen on helppoa ilman erityisiä työkaluja. Simatic S7 SPC -ohjain takaa vikavapaan, automaattisen käsittelyn laajimmalle näytekannalle. 16 parametrein määriteltyä käyttöohjelmaa voidaan tallentaa salasanasuojattuina. Jyrsimessä on mahdollista käyttää eri jyrsinterämateriaaleja. Työvälineiden elinikä ja huoltoväli näytetään ohjauspaneelissa. HS-FF2000 on helppo integroida robottiperusteiseen automaatiojärjestelmään. 

Lisäksi valittavana seuraavat lisävarusteet:

  • purseenpoistoväline pyöreille näytteille 
  • lastunkeräysyksikkö (CCU, chip capture unit) polttoanalyysille 
  • pneumaattinen kuljetusjärjestelmä lastuille (keräysmakasiini) 

Kerromme mielellämme lisää laitteistamme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme!

Lisätietoa laitteistamme saat asiantuntevalta henkilökunnaltamme!

Voit ottaa yhteyttä tiimiimme klikkaamalla oheista team -kuvaa:

 

 Ota-yhteytta

 

 

Topics: analysaattori holger hartmann herzog herzog jyrsintalaitteet