Huoltoinsinööri Tampereelle

Toimimme pienen, mutta pippurisen porukan voimin Tampereella Pispalan Valtatiellä. Toimintamme on kasvussa ja siksi etsimmekin huoltoinsinööriä, joka vastaa XRF-analysaattorien ja hiukkasanalysaattorien käyttöönotoista, korjaushuolloista ja määräaikaishuolloista sekä näihin laitteisiin liittyen ns. Back Office -toiminnoista. 


Oletko innostunut teollisuuden analyysilaitteista? Etsimme tiimimme vahvistukseksi henkilöä, joka on innostunut analyysilaitteiden huollosta, kalibroinnista ja back-office-tehtävistä (asiakkaiden ja myyjien auttaminen puhelimitse haastavissa analyysilaitteisiin liittyvissä kysymyksissä).

Etsimme henkilöä, jolla on:
- paloa analyysilaitteiden kanssa työskentelyyn
- soveltuvia alan opintoja (esim. AMK-insinööri)
- kykyä keskittyä paineen alla, sillä laitteita tulee joskus paljon samanaikaisesti
- kykyä työskennellä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti
- pystyt myös kommunikoimaan hyvin suomeksi ja englanniksi - puhelimitse ja sähköpostilla valmistajien ja asiakkaiden kanssa

Erityistä plussaa saat, jos osaat käyttää Exceliä ”Advanced Wizard Level 7000”-tasolla ja pidät excel-työskentelystä.

Työskentelemme turvallisuusalalla, joten tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ennen palkkauspäätöstä.

Tehtävä on monipuolinen, sillä työskentelet monenlaisten analyysilaitteiden parissa. Työnkuvaasi kuuluu pääsääntöisesti kannettavien XRF-analysaattorien sekä hiukkasanalysaattorien huolto- ja kalibrointi, back office-tehtävät ja raportointi. Asennat ja huollat laitteita pääsääntöisesti Holger Hartmann Oy:n toimistolla, mutta joskus myös asiakkaiden luona pääsääntöisesti Etelä-Suomessa. Aluksi perehdyt työhön kollegan työparina, jonka jälkeen työskentelet itsenäisesti.

Tietoa hakuprosessista:
Laita hakemuksesi osoitteeseen tanja.siuvatti@holger.fi. Täytämme paikan heti, kun oikea henkilö löytyy.

 

 

 Ota-yhteytta

 

 

Topics: xrf-analysaattori xrf niton analysaattori holger hartmann Niton XRF-analysaattori Ympäristöanalyysi Kannettava analysaattori XRF-analysaattorin valinta materiaalin tarkastus materiaalin tunnistus huolto