NITON XL2 PLUS - kenttäanalysaattori kovaan työympäristöön

Tällä viikolla tarkastelussamme on Thermon muutama viikko sitten julkaisema uusi analysaattorimalli NITON XL2 PLUS. Laitesuunnittelun kantavana ajatuksena on ollut tehdä laite, joka kestää kentällä rankkoja olosuhteita ja on siitä huolimatta kevyt ja helppokäyttöinen. Alapuolella asiakkailtamme tulleita kestävyyteen liittyviä kysymyksiä ja vastaukset niihin.

 

K: Miten Niton XL2 Plus kestää terävien esineiden mittaamista?

XL2-Tilt-Right

V: On suositeltavaa käyttää laitetta aina huolellisesti. Kuitenkin kun terävien kohteiden analysointia vaaditaan, käyttäjä voi huoletta mitata XL2 Plus analysaattorilla. Niton XL2 Plus -laitteessa on Detector ProGuard -suojaus, joka sisältää suojan, jolla detektorin puhkeamisvaara pienenee (vaikuttamatta kevyiden aineiden mittaukseen). Ilman tätä estettä, detektori on altis puhkeamaan tai vaurioitumaan, mikä johtaa kalliisiin korjauksiin ja seisokkeihin koska laite ei ole käytössä.

K: Miten Niton XL2 Plus kestää ympäristössä jossa on likaa, pölyä tai kosteutta? 

V: Pölyn tai kosteuden saaminen analysaattoriisi voi olla haitallista. Usein se vähentää analysaattorin käyttöikää ja vaikuttaa luotettavuuteen. Niton XL2 Plus on IP54-sertifioitu, mikä tarkoittaa sitä, että se on tiivistetty kosteudelta ja pölyltä, joten se on ihanteellinen valinta rankoille teollisuusympäristöille. Suojaus ja pölysuojaus takaavat keskeytymättömän toiminnan ja huolettoman käytön lähes missä tahansa.

K: Miten Niton XL2 Plussa toimii jokapäiväisessä työssäni ?XL2-Back

V: Niton XL2 Plus on kestävä laite tositoimiin. Se on kevyt, ergonominen ja pistoolimuotoilunsa ansiosta helppokäyttöinen. Valoisa vihreä väri tekee laitteesta helposti tunnistettavan kentällä. Niton XL2 Plussaa voidaan käyttää missä tahansa jalostamoissa, valmistavassa teollisuudessa, valimoissa, tulevan ja lähtevän tavaran laaduntarkkailussa, romupihoilla tai missä vain tarvitaan materiaalianalyysiä.

K: Kuinka kauan Niton XL2 Plussan yhden akun varaus kestää?

V: Yhden akun lataus kestää noin 5-7 tuntia. Niton XL2 Plus laitteessa on 2 hot swap-akkua, jotka mahdollistavat keskeytymättömän toiminnan, vaikka akun varaus olisi alhainen. Niton XL2 Plus laitetta ei tarvitse sammuttaa akun vaihtamisen ajaksi. Käyttäjät voivat analysoida keskeyttämättä jopa 14h.

K: Kestääkö Niton XL2 Plus vaarallisille aineille ja koville kemikaaleille altistumisen?XL2-Hand-Touching-Screen

V: Niton XL2 Plus on valmistettu kovasta LEXAN®-muovista, joten se on iskunkestävä ja kestää kovia kemikaaleja ja happoja.

 

Mikäli haluat lisätietoa tuotteistamme, ota yhteyttä tiimiimme tästä:

 Ota-yhteytta

 

 

Topics: xrf-analysaattori xrf mittalaitteet niton analysaattori holger hartmann Niton XRF-analysaattori Kannettava analysaattori materiaalin tarkastus materiaalin tunnistus