Etsimme huoltoteknikkoa Tampereelle

 

Etsimme huipputiimiin Tampereelle huoltoteknikkoa analyysilaitehuoltoon. 

Mitä tehtäviin kuuluu?


Huoltoteknikkona tehtäviisi kuuluvat alkuvaiheessa asiakkaiden analyysilaitteiden kalibroinnit, määräaikaishuollot ja huoltojen raportointi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua teknisen tuen muodossa puhelimitse ja sähköpostitse. Halutessasi sinulla on mahdollisuus laajentaa huoltoteknikon työnkuvaa myös laitekorjauksiin ja matkatyöhön kokemuksesi ja oman osaamisesi karttuessa. Tulet toimimaan kolmen hengen tiimissä huoltopäällikön alaisuudessa. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Sopiva tausta voisi olla esimerkiksi elektroniikka-asentaja tai vastaava. Voit olla vastavalmistunut tai jo jonkinverran työelämää nähnyt konkari. Huolto- ja korjaustehtävissä edellytämme rajoitettuun sähköpätevyyteen 3 määriteltyä soveltuvaa koulutusta. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

 

Mitä haluamme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Sopiva tausta voisi olla esimerkiksi elektroniikka-asentaja tai vastaava. Voit olla vastavalmistunut tai jo jonkinverran työelämää nähnyt konkari. Huolto- ja korjaustehtävissä edellytämme rajoitettuun sähköpätevyyteen 3 määriteltyä soveltuvaa koulutusta. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä elektroniikan perustaitoja sekä halua ja kykyä oppia jatkuvasti uutta. Lisäksi odotamme sinulta sorminäppäryyttä, teknisen dokumentaation ymmärtämistä sekä hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja. Pystyt toimimaan myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ja sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä sekä keskittymis- ja ongelmanratkaisukykyä.

Microsoftin Office työkalujen sujuvaa osaamista ja Englannin kielen vahvaa hallintaa, erityisesti tekninen sanasto on tärkeässä roolissa. CRM-järjestelmän aiempi käyttökokemus ja B-ajokortti katsotaan eduksesi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisten monipuolisten työtehtävien parissa. Työsuhteesi alkaessa olet koeajan (6kk) Wire Henkilöstöpalveluiden kirjoilla, jonka jälkeen rekrytoidut Holger Hartmannille.

 

Alla olevasta linkistä pääset lukemaan lisää työpaikasta ja voit hakea paikkaa:

Tutustu ja hae paikkaa tästä linkistä

 

 

 

Topics: holgerhartmann holger hartmann