XRF-analysaattorit materiaalien lajitteluun

Niton on helppokäyttöinen alkuaineanalysaattori, jonka näytöltä voit lukea materiaalin koostumuksen muutamassa sekunnissa. Niton-analysaattoreita on laaja valikoima – tällä varmistetaan, että asiakas saa aina markkinoiden parhaan hinta-laatu-suhteen.

 

Analysaattorin valinta

 

Analysaattorin valintaan vaikuttaa ensisijaisesti asiakkaan tarve. On hyvä ottaa huomioon muutamia asioita XRF-analysaattorin hankinnassa:

  • Mitä halutaan mitata ja mistä materiaalista?
  • Mitkä kalibroinnit ovat tarpeellisia?
  • Tarvitaanko näytteestä kuva raportointia varten?
  • Minkä kokoisia näytteitä mitataan?
  • Millainen ohjelmistopaketti sopii teille?
  • Mittaustulosten tarkkuus ja toistettavuus
  • Analysaattorin helppokäyttöisyys ja ergonomia
  • Laitetoimittajan soveltuvuus

 

XRF-analysaattori materiaalien lajitteluun

 

Voit valita edullisen XL2 100G-analysaattorin helppoon happo-rosteri-lajitteluun tai markkinoiden edistyksellisimmän ja tarkimman XL5-analysaattorin sovellukseen, jossa sinun täytyy saada selville muutaman ppm:n Co-pitoisuus teräksestä. Nämä sovellukset vaativat aivan erilaista analyysikykyä ja erilaiset komponentit; röntgenputki, detektori ja elektroniikka eroavat näissä laitemalleissa rajusti toisistaan.

 

XL2 100G
niton

 

Loistavan hinta-laatusuhteen omaava analysaattori lajitteluun - laitteella lajittelet nopeasti rosterin haposta ja lähes kaikki muutkin metalliseokset. Laite tunnistaa myös alumiinit, mutta ei pysty lajittelemaan eri alumiinilaatuja tai tunnistamaan alumiinipronssia. Laite on suunniteltu erityisesti romunkierrättäjille, valmistajille ja laadun tarkkailijoille.

 

 

 

XL2-Hand-Touching-ScreenXL2 PLUS

 

Työjuhta, joka lajittelee kaikki metalliseokset (myös alumiinit) ahkerasti. Laite on rakennettu kenttäolosuhteisiin, se kestää pölyä ja vesisuihkun joka suunnasta - voit siis huoletta mitata kylmässä ja sateessa. Laite on rakennettu LEXAN-kovamuovista, joten se kestää käyttäjien rajuja otteita. Analysaattorin detektori on suojattu detektorinsuojalla, joka suojaa detektoria aina - myös mittauksen aikana.

  

 

Mikäli haluat lisätietoa tuotteistamme, ota yhteyttä tiimiimme tästä:

 Ota-yhteytta

 

 

Topics: xrf-analysaattori xrf niton analysaattori holger hartmann Niton XRF-analysaattori Ympäristöanalyysi Kannettava analysaattori XRF-analysaattorin valinta materiaalin tarkastus materiaalin tunnistus